na Novohradskú (ak teda myslíš I som tiež chcela pred 3 rokmi prestúpiť, aj skúšky som spravila, ale do prvej 24 som sa nezmestila :/
ale je to fajn škola, bola som vtedy aj na DOD a presvedčila ma aj známi čo mi tam chodia vravia že síce dosť makačka, ale vyplatí sa, majú tam kadejaké kongresy so zahraničím, na výmeny chodia a pod....anglicky sa určite naučíš a pripravia ťa aj na zahraničné VŠ
Kvarta ( akoby osmacka) - cize uz teraz v feb. by som musela odoslat prihlasku.. a okolo mar., april- ( najprv by som sa k tým inf. musela dostat.. ) by som robila prijímačky
To budeš písať prijímačky, že? Tak to držím palce, dostať sa na Novohradskú je dosť ťažké. Na Bilíkovu sa až tak veľa ľudí nehlási, tam máš vačšiu šancu sa dostať...
Nie na matematiku, povedala by som, že na bilingválnom sa skor na humanitné predmety kladie doraz.
No však , a je potom Bilikova kvalitna ? Pocujem o nej rozne veci ..
A preto sa neviem rozhodnut , ci radsej nevydrzim na "dobrej" skole s hroznými spoluziakmi a angličtinu sa budem uciť tak "popritom" ..alebo budem mozno na zlej skole , kde sa dostanem , a bude to este horsie ako teraz .. ale naucim sa aspon dobre po anglicky(po com tuzim).
ja chodim na Novohradsku, sice nie na bilingvalne, ale spoluziacka co tam od nas osemrocnych prestupila, sa stazovala, ze tam ta matika nic nie je, lebo ona praveze matiku ma rada takze na bilingvalnom sa matiky az tak bat zrejme nemusis
Takto... Chodil som na Bilíkovu na 8-ročné, teraz som na 5-ročnom bilingválnom v prvom ročníku (je to úplne prvý ročník, ktorý táto škola otvorila bilingválny). GJH má už nejakú tú históriu za sebou, no ale poznám ľudí odtiaľ a... Myslím si, že Bilíkova má trošku ''osobnejší prístup'' k vzdelávaniu... GJH je kvalita, no ale neviem... Nemenil by som nič iné momentálne za Bilíkovu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale je to fajn škola, bola som vtedy aj na DOD a presvedčila ma aj známi čo mi tam chodia vravia že síce dosť makačka, ale vyplatí sa, majú tam kadejaké kongresy so zahraničím, na výmeny chodia a pod....anglicky sa určite naučíš a pripravia ťa aj na zahraničné VŠ
tú druhú nepoznám
v kolkej triede si na 8ročnom?
Kvarta ( akoby osmacka) - cize uz teraz v feb. by som musela odoslat prihlasku.. a okolo mar., april- ( najprv by som sa k tým inf. musela dostat.. ) by som robila prijímačky
Ibaze tam sa nekladie dôraz práve na matematiku ? :/ Lebo toho sa dosť obávam..
4.ročník -kvarta
a ak si v kvarte a nerežeš si so spolužiakmi, skús to, ved za to nič nedáš
To budeš písať prijímačky, že? Tak to držím palce, dostať sa na Novohradskú je dosť ťažké. Na Bilíkovu sa až tak veľa ľudí nehlási, tam máš vačšiu šancu sa dostať...
Nie na matematiku, povedala by som, že na bilingválnom sa skor na humanitné predmety kladie doraz.
a mna tam nezobrali... prave na bilingvalne.
takze prihlasky si posli na obe, lebo vies... ak ta nezoberu nahodou
a jasne, prestupit sa ti oplati
No však , a je potom Bilikova kvalitna ? Pocujem o nej rozne veci ..
A preto sa neviem rozhodnut , ci radsej nevydrzim na "dobrej" skole s hroznými spoluziakmi a angličtinu sa budem uciť tak "popritom" ..alebo budem mozno na zlej skole , kde sa dostanem , a bude to este horsie ako teraz .. ale naucim sa aspon dobre po anglicky(po com tuzim).
aach..dufam ze sa spravne rozhodnem..