@matus123 googlil som Pri vyslovení slova swingers sa každému väčšinou vybaví skupinový sex. Nie je to až tak pravda. Je to hlavne o zažití nevšedných sexuálnych zážitkov, ale aj o zábave, príjemnom posedení, či spoznávaní nových ľudí.
@matus123 swingers party je skupinový sex, pri ktorom však nie je pravidlom, že všetci to robia spolu navzájom.. vačšinou sa toho zúčastňujú pary aa proste veľa je takých, že tam majú sex len oni dvaja spolu, ale tá zábava je pre nich to, že v prítomnosti ostatných párov.. propste to už je na každom, či pojde do toho aj s niekym iným, alebo len so svojim partnerom
keď ale ono to má všetko aj plus aj mínus..spraviť niečo za jeden večer ako 4 rokov niečo.A kebyže idem do Afriky, po možno roku by som si určite vyčítal že radšej som mohol urobiť to druhé a mohol som byť doma.I ked dobrovolníctvo je fajn Ale necítim sa tak, že by som to robil vkuse 5 rokov.
Samozrejme by som bez rozmýšľania určil tú prvú možnosť.
No stačilo by mi pár mesiacov v Afrike, aby ma môj hedonistický princíp osobnosti (pomenujme ho trebárs ,,id") dokopal na tú párty (a to by som ľutoval po celý zvyšok svojho života).
Našťastie, takýto výbery situácií v bežnom živote nenastávajú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
krmim malych cernoskov
To máš ako so školou... ideš do nej dobrovolne aj ked prakticky musíš, inak by si skončil pod mostom. Komprende ?
alebo chytím HIV
lákavé.........fakticky..........
No stačilo by mi pár mesiacov v Afrike, aby ma môj hedonistický princíp osobnosti (pomenujme ho trebárs ,,id") dokopal na tú párty (a to by som ľutoval po celý zvyšok svojho života).
Našťastie, takýto výbery situácií v bežnom živote nenastávajú...