Diskusie - 4718. stránka fóra
8
UKF Nitra PF - Anglický jazyk a literatúra
Čaute.. chcel by som sa spýtať či je tu nejaký absolvent tohto odboru na UKF a či by mi nevedel poradiť..... ide o to že som tu prvý rok a Z semester je na konci a ja mám problém... Otvor fórum »
14. 12. 2011 18:40
11
Ahojte. Kto z Vás bol na vianočných trhoch v Košiciach?
Ahojte, ak ste niekto boli v ke na trhoch tak prosím napíšte či sa tam oplatí ísť? V piatok ideme zo školy na viaočné košice a neviem či sa mi oplatí ísť. Aké sú tie stánky? Je tam... Otvor fórum »
14. 12. 2011 18:27
10
LF MUNI - školné?!
Ahojte , nájdem tu niekoho kto tam študuje? Moja otázka sa týka školného, a to , že pre Slovákov je školné 10 000Kč , čo je na tom pravdy??? Otvor fórum »
14. 12. 2011 17:43
11
Prosim vas poradte my potrebujem vedet ktore sluchadka si mam vybrat ci Marshal MAJOR ,,,,. alebo AKG K450 pls poradte my
prosim vas poradte my potrebujem vedet ktore sluchadka si mam vybrat ci Marshal MAJOR ..... alebo AKG K450 pls poradte my Otvor fórum »
14. 12. 2011 17:41
39
Podľa akého vzoru sa skloňuje slovo dub? Ja to viem, ale či to viete vy.
14. 12. 2011 17:09
34
Viem že je to somarina, ale keby ste si museli vybrať z týchto možností, kde by ste sa chceli narodiť?
- do cirkusantskej alebo kolotočiarskej rodiny - nič, len jedno zameranie na celý život, bývanie v maringotkách a nikde stály domov
- do prominentnej rodiny (napr. ako dieťa nejakého herca z hollywoodu),stále obklopený blýskaním foťákov a kamerami, nikde žia
Hlasuj »
14. 12. 2011 16:50- do prominentnej rodiny (napr. ako dieťa nejakého herca z hollywoodu),stále obklopený blýskaním foťákov a kamerami, nikde žia
Hlasuj »
20
Aj vy máte na nechtoch také biele škvrny??
14. 12. 2011 15:19
28
Ako jete vifonky?
- Najprv rezance, potom "vodu"
- Najprv "vodu", potom rezance
- Jem súčasne rezance aj "vodu"
Ďalšie možnosti »
14. 12. 2011 15:16- Najprv "vodu", potom rezance
- Jem súčasne rezance aj "vodu"
Ďalšie možnosti »
8
Novy album Korn - The Path of Totality
Vypocul som si album je dobry naozaj (zeby dalsia revolucia v hudbe?), co si myslite Vy?:D Otvor fórum »
14. 12. 2011 15:04
28
Vyrážka
Ako sa rýchlo zbaviť velkej vyrážky ktorú mam na tvári, potrebujem ju mať do piatku preč lebo idem na žúr :D je strašne hnusná a nechtiac som si ju rozrýpala :( Otvor fórum »
14. 12. 2011 14:07
6
Prosím vás nevie niekto kde by som zohnala parfém od Rihanny Reb´l Fleur?
Ahojte, prosím vás je to súrne za pár dní mám narodeniny a nemám žiadny darček. Už som si ho aj objednala, ale prišlo mi, že ho nemajú na sklade. Tak som si objednala v druhej... Otvor fórum »
14. 12. 2011 13:19
52
Komu sa zdôverujete?
Komu sa zdôverujete keď máte problém? Rodičom, priateľom, alebo pretrpíte, poprípade odborná pomoc (psychológ)? a ešte tá istá otázka len v tom znení ak je ten problém dosť veľký Ja mám pocit že... Otvor fórum »
14. 12. 2011 12:22
4
Potrebujem názov jedného filmu
Asi pred 3-4 rokmi som videl na STV1 zahraničný film. Potrebujem vedieť jeho názov. Bolo to o kamarátoch, ktorí cestovali zrejme do Ázie a pašovali drogy. Tam ich zatkla polícia, ale vo väzení ostal iba... Otvor fórum »
14. 12. 2011 11:40
14
Poraďte mi, hlavne chlapi,,,,
Keby ste mali veľmi veľmi radi Coldplay, potešili by vás na Vianoce lístky na ich koncert???? Ak áno, tak kde sú podľa vás najlepšie miesta??? (kľudne píšte aj holky, len viac... Otvor fórum »
14. 12. 2011 11:24
11
´´feromony´´ pre psov
ahojte... pls ako sa volaju ´´feromony´´ pre psov aby vedeli ze maju cikat a kakat na urcene miesto? Otvor fórum »
14. 12. 2011 10:36
60
Fajčenie v byte
Ako je to možné, že si ľudia fajčia v byte? Už nemajú čuchové bunky, že im nevadí ten nenormálny smrad? Ja sama, dá sa povedať, že fajčím, ale nikdy v živote by som si nezapálila... Otvor fórum »
14. 12. 2011 02:09- 1 Aký máte dnes outfit ?
- 2 Aké máte dnes trenky?
- 3 Zeny, co vsetko si holite teraz v zime a ako casto? Alebo nechavate porast?
- 4 Holky, ake ponožky máte na sebe?
- 5 Koľko času strávite cestovaním do práce a z práce (dohromady, tam aj s5)
- 6 Idete kupovať na Vianoce ponožky??
- 7 Nosíte biele ponožky??
- 8 Aká je Vasa obľúbená farba?
- 9 Galéria v telefóne
- 10 Holky, preferujete biele alebo čierne ponožky?