Rozišiel sa so mnou cca pred mesiacom, plus mínus nejaké dni. Nebudem tu nič okolo toho vypisovať, len ak že to skončil on, doteraz neviem naozajstnu pravdu, ale tu nehľadám. Len by ma zaujímalo, že čo by ste si vy mysleli, že keď vám niekto dá košom a na
za chvilu bude facebook pricinou vacsiny psychickych problemov mladeze. realita je ze ste sa rozisli, na internete moze mat hocico hocikto a nemalo by sa to brat prilis vazne
@nikdynebudemstebou Jáááj, zase tu ťaháš tie mikroproblémi? Neni to jedno? Tak má, nevšímaj si to a je to... Tieto mikroproblémi, nepochopím ako sa s nimi môže niekto zaoberať...
@12pusinka1 ž ja som nepovedal že camilla neni prijebaná ale že na tomto nicku sa chová ešte prijebanejšie ako inokedy Niele skrz diviaka Robí tie isté gramatické chyby, obidva nicky sú ťažkí greenpeace fanatici, používajú rovnaké (kurevsky trapne) urážky, majú podobné profily, a zakaždým keď camilla na nástenku napíše "dobrú noc" alebo "zbohom priatelia" tri sekundy potom sa prihlási warhawk je to ten najhoršie maskovaný fejk tu na birdzi
@schizoofrenik jááj akože nickom camilla nikoho nezaujila všetci zistili že neni v poriadku tak si spravila nový ? haha to je ale fiškus schizo ty si ale normálne lepší ako Sherlock Holmes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ryp!
No na druhú stranu môžeš mať aj tisíc odpovedí...ale ten jediný vie iba on