trocha od témy ale práve včera som rozmýšľala nad tým že, keby že tu nie sú zvieratá, ako by sme asi my ľudia prežili zimu (nemyslím práve v súčasnej vyspelej dobe) ...prečo nemáme kožuch...to je otázka
@warhawk tak povieš, že som napísala "konečne" niečo normálne, a keď sa opýtam, či doteraz ovorím hlúposti, tak mi odpovieš, že ťažko povedať ... tak potom o čo ide?
@schizoofrenik Áno, kocúr to ešte nieje pre teba... Pre teba bude... Čo také... Čo môže byť jebnutejšie ako ty... Ťažko povedať, nič ma nenapadá... Čím to asi tak bude... :/
@schizoofrenik Áno, nič viac len ... Čo iné môžeš napísať.. Choj si po svojom... A o pár rokov tam budeš v nemocnici na dvadcať rakovín, a budeš vyžebrávať od ľudí peniaze na liečbu... Ale nik ty nezaplatí, a potom si budeš hovoriť aký su ľudia jebnutý... Ale jebnutý budú len v tvojej hlave...
ale hej, je pekný a predpokladám, že kožuch ako odev by z neho bol tiež pekný. (inak, keď povieš, že hodíš obrázok do fóra, patrí sa naozaj hodiť obrázok do fóra)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale ako kus oblečenia, alebo doplnku by sa rozhodne nepáčil
ono to dokonca dokáže byť aj drzé
tento výškrabok od piči ľudskej existencie MNE povie že som naivný
ja mám fakt dosť
to je teraz nový trend používať urážky hodné dvanásť ročných detí?
či to len tebe tak neskutočne jebe?
celé zle
proste ujeb viem že je nechutné sa smiať na retardovaných ľuďoch ale keď vidím niečo takéto tak mi to proste nedá
nič viac len