Ahojte, chcem sa spýtať na váš názor na túto úvahu. Je na tému Skúsenosť je brutálny učiteľ, ale naučí. Je to úloha do školy. Tak píšte čo zmeniť alebo niake dotazy čo sa vám nepáči a tak...díki
fú ja neviem mám 14 rokov som na základke a prvý krát som takéto niečo písala v podstate snažím sa pomôcť staršiemu bratovi keďže toho má veľa v škole...trochu mi to vysvetlil že ako by to asi malo vyzerať ale tak veľmi som tomu nepochopila. Ani nie že nepochopila ale neviem aké by to presne malo byť..inak díki pokúsim sa niak to prerobiť
@kikush123 tak potom prepáč za to, že na strednú trošku málo ... Ja som tiež na strednej a mne povedala naša profka, že na dobrú známku je minimálne 4 strany, čo je podľa mňa blbosť (pretože ani skutočne skvelý pisár, čo má rýchle mozgové bunky nedokáže za 45 minút napísať 4 strany presných súvislých myšlienok na nejakú tému... či úvaha, charakteristika a podobne) ... dám ti radu... ak niečo robíš prvýkrát a vôbec nevieš, o čo ide... skús si to pozrieť na nete, aspoň predlohu... aj keď to možno bude napísané zlé ... ale tak niečo z toho mať určite budeš... a najlepšie je naraziť na niečo také v novinách ... mnoho ľudí prispieva do novín úvahami a podobnými vecami (a častokrát sa dajú nájsť aj na nete tieto články)
na koniec má byť otázka, na zamyslenie, niečo typu, aký je váš názor? myslíte si niečo iné? tiež mi to príde krátke, prepáč, nečítala som to.. len som to prebehla.. tiež mi tam chýba úvod, jadro, záver.. a viac otázok, je to úvaha, kde si dávaš otázky a sama si na ne odpovedáš...
Na mňa to bolo príliš kráte,chýbala mi tam básnicka otázka, bud na začiatku alebo na konci úvahu,len tak na zamyslelnie alebo na ňu odpovieš ty...a čo mi na to vadilo ešte viac,že to bolo písané prvoplánovo. Mám na mysli,že vety si poriadne nerozvinula...len tak si prikladala vetu k vete,aby si apoň niečo napísala...chýbalo mi tam tiež viac osobných postojov na danú tematiku...no a hlavné je rozdelenie na odseky. Skús na tom ešte popracovať
na 14rokov celkom fajn, len je tam strasne vela takych fraz, klise, neviem ako to nazvat..skus to napisat uplne podla seba vlastnymi slovami, s vlastnymi zazitkami..
hej potom som si neičo čítala niake úvahy a tak...inak brat dostal 2 čiže v pohode iba mu povedala profka že trošku málo toho bolo ale inak v pohode...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a prepac, nechce sa mi to citat
ver mi, že ani ja no učitelka nám to takto nadiktovala...
ved som písala v prvej osobe plurálu....či nie? akože my ľudia...
Sú tam dve otázky...čiže mám ich tam dať viac? Nestačia dve?
fú ja neviem mám 14 rokov som na základke a prvý krát som takéto niečo písala v podstate snažím sa pomôcť staršiemu bratovi keďže toho má veľa v škole...trochu mi to vysvetlil že ako by to asi malo vyzerať ale tak veľmi som tomu nepochopila. Ani nie že nepochopila ale neviem aké by to presne malo byť..inak díki pokúsim sa niak to prerobiť
hej potom som si neičo čítala niake úvahy a tak...inak brat dostal 2 čiže v pohode iba mu povedala profka že trošku málo toho bolo ale inak v pohode...
hej od leva to ma ako prvé napadlo...