môj foter keď má nervy tak porád po Taliansky nakladá niekedy z neho nemôžem
napr. včera v Kauflande sa okolo nás prehnal húf cca 13 ročných cigánčiat a veselo vykrikovali niečo čo znelo ako zle vyslovené zaklínadla odkukané z Harryho Pottera...
Myslím, že vznikla tak, že ľudia nechceli hovoriť vulgarizmus začínajúci na "ku", tak k tomu pridali nik a šopa a niekedy aj holubník niečo ako "boháča" keď nechceli hovoriř Božie meno nadarno
Staré známe kurnik šopa... a neviem odkial to už mám, ale dosť často používam pred starkou, na návšteve, pri malých deťoch... aj kurnik šopa a zajace xD +anciáša + a do prkýnka (prevzaté zo šreka) + alebo pred tými hore spomenutými, no do pííí.... tvora (pitvora) - fakt neviem čo to je xD
@hereiam nauč sa ešte "prepáčte, ale nerozumiem po taliansky, ja sa len tak tvárim. Hovote po anglicky, alebo, ak sa dá, najlešie po slovensky. Ďakujem pekne"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
napr. včera v Kauflande sa okolo nás prehnal húf cca 13 ročných cigánčiat a veselo vykrikovali niečo čo znelo ako zle vyslovené zaklínadla odkukané z Harryho Pottera...
A Tatko len kukal, chytil sa za hlavu a spustil:
Madona mia karamba!
skoro som si cvrkol
a bez vulgarizmu je ešte napr. doparoma
marhaa..
anoooo
pre inšpiráciu...
@hereiam ty vieš po taliansky???