Diskusie - 4868. stránka fóra
34
Aký bol vás vek , keď ste sa prvý krát bozkávali?
( myslím francuzáka) ? :D:D:D Otvor fórum »
22. 10. 2011 22:22
9
Medicína - Brno - cokolvek co o nej viete
Ahojte. Kedze na Slovensku nie je až taka dobra kvalita, chcela by som sa vás opýtať, že ako to vyzerá v Brne na medicíne na Masarykovej univerzite, kedze kazdy rok na tuto skolu chodi vela slovakov... je tazke sa... Otvor fórum »
22. 10. 2011 22:21
8
Mam taky problem že ked chcem volat na skype tak mi nejde mikrofon druheho pučujem ale on mna nie
Prosim pomožte mi mam taky problem že ked chcem volat na skype tak mi nejde mikrofon druheho pučujem ale on mna nie... Ked nahravam zvuk vo windovse tak ide ale ked chcem volat nejde Dakujem moc za rozumne odpovede Otvor fórum »
22. 10. 2011 22:06
31
Páči sa vám (príp. počúvate) Linkin Park?
22. 10. 2011 21:36
9
Neznámi volájúci.
Dá sa niekde zistiť meno čísla, ktoré mi volalo ? :) Za odpoveď ďakujem °_° Otvor fórum »
22. 10. 2011 21:27
63
Koštol si niekedy alkohol?
22. 10. 2011 21:15
14
Ako sa volajú,,
... tí, čo obývajú opustené priestory? Ak chápeš otázku, napíš odpoveď a stačí mi. Otvor fórum »
22. 10. 2011 21:14Bol niekto cez OSF v zahraničí alebo aspoň na prímačkach? Potrebujem radu!
Ahojte. Bol niekto cez OSF v USA ? Aké to tam bolo? A museli ste platiť poplatky za dopravu alebo koľko ste museli zaplatiť? AKou úrovňou AJ je potrebné hovoriť? Poznáte nejkého človeka, čo sa tam dostal? ... Otvor fórum »
22. 10. 2011 21:14
11
Gitara
Nemáte niekto nejaku staru gitaru? Nejaku čo nepouživate funkčnu, čo by ste predali... Chcela by som sa učiť, len novu gitaru nechcem zas :D Otvor fórum »
22. 10. 2011 21:07
19
Ako prebrať zhúleného,,,,. !
... človeka, kedď je presvedčený o tom, že potrebuje spať? Otvor fórum »
22. 10. 2011 20:53
17
EUBA - prijimacky z nemeckeho jazyka + ake mate skusenosti s EUBA?
Ahojte, chcela som sa spytat ci nahodou niekto nevlastni prijimacky na eubu z NJ a nema chut ich predat za symbolicku sumu pripadne darovat :) a vase postrehy o tejto skole si tiez rada vypocujem :) Otvor fórum »
22. 10. 2011 20:24
5
Najlepšia hnedá farba na vlasy
Ak tu je niekto, kto si farbí blasy na hnedo chemickou farbou, tak mi napíšte aké používate, resp. ktoré ste už mali. Otvor fórum »
22. 10. 2011 19:59
16
HELP please girl problem
mám problém lúbi sa mi jedno dievča... vraj sa jej páčim no neviem to dostať do tzv "dalšej úrovne"... dík za pomoc richi Otvor fórum »
22. 10. 2011 19:54
45
Je piatok podvečer, mám zaracha von, relatívne aj na PC a v telke nejde nič rozumné. Čo robiť?
Ako ja nemám problém len tak sedieť za PC a pozerať si tu veci, len mám obmedzený čas tu byť. (Čo nie je bohvieaké. :D) A poznám tu len dvoch ľudí. Som asi dosť hanblivá písať... Otvor fórum »
22. 10. 2011 19:16
58
Akú máte práve teraz potrebu? Či už materiálnu alebo duševnú .
Ja napríklad mám potrebu niekoho objať... trochu blbé, ale aj tak... a to objímanie ani nepreferujem... Otvor fórum »
22. 10. 2011 19:08
6
Gymnazium Nitra
Ahojte. Chcem sa spytat ludi, ktori su z Nitry, ze ktore gymnazium je podla vas najlepsie?Keďže nie som priamo z NR tak moc sa v tych gymnaziach nevyznam..Dakujem vam za odpovede :) Otvor fórum »
22. 10. 2011 19:07
13
Čo na Halloween?
Chcem masku na halloween.... jednoduchú, zloženu z bežneho oblečenia... popripade dokupit neake časti. Rozmýšlala som nad Mačkou, čerticou, či Tigricou ale kludne aj hocičo iné. Prosím o radu, vaše nápady, v čom... Otvor fórum »
22. 10. 2011 18:43- 1 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 2 Si fatphobic?
- 3 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 4 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 5 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 1 Kedy ste mali naposledy sex?
- 2 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 3 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 4 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- 5 Si fatphobic?
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 8 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 9 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 5 pumpa
- 6 Kedy ste mali naposledy sex?
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 10 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?