Je piatok podvečer, mám zaracha von, relatívne aj na PC a v telke nejde nič rozumné. Čo robiť?
Ako ja nemám problém len tak sedieť za PC a pozerať si tu veci, len mám obmedzený čas tu byť. (Čo nie je bohvieaké. A poznám tu len dvoch ľudí. Som asi dosť hanblivá písať ja niekomu alebo čo.
@matiarka aj ja mám dneska zaracha... choď si čítať knihu to budem robiť aj ja... alebo hrať sa na mobile... alebo njhoršia varianta.... choď sa učiť...
pokial je to cinnost spata s birdzom, tak pisat blogy, statusy, zapajat sa do diskusii vo fore, cim si aj rozsiris okruh znamych na birdze ... ak na nete, tak citanim zaujimavych clankov a stranok, pustanim videi na YT, pripadne nejaky film ci serial online
Ak mimo net, tak ako tu uz padlo .. citat dobru knihu, pocuvat hudbu, upratat si , lezat a relaxovat pri zapalenej sviecke, alebo vonnej lampe, ak mas zvieratko venovat sa mu , pripadne nieco kreslit, zahrat si ... (hru, pripadne ak mas nejaky hudobny nastroj) , ist sa prejst , je zima, ked sa vratis, dat si horuci caj a pozriet si nejaky dobry film .. pripadne niekomu zavolat .. kedze som si uvedomila , ze mas zaracha ... tak asi ozaj nieco , co budes robit pre seba, niekedy je aj luxusny kupel v pene a s MP3 na usiach pozitok a je jedno ze ma clovek "zaracha" daco si iste najdes
píš si denník, kresli si, hraj sa s loptou po dome, ak máš nejaké zvieratko venuj sa mu, navrhni rodine nejakú hru , to je už jedno čo, napr: karty ale neviem koľko máš rokov ja by som zahrala aj monopoly.. ja som mladšia (asi) , čítaj knihu, vyžieraj chladničku.. ak sa ti ale práve fáákt nič nechce, tak v najhoršom prípade ľahni na postel, pusti nejakú hudbu a snívaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
išla spať
čítala si
kreslila
hrala si na niečo
hrala sa na niečo
hrala niečo
upratovala
telefonovala niekomu možno
písala
zabávala psa
muckala psa
zožrala psa láskou
túžila by som po hadovi
túžila by som po hadici
túžila by som
zúžila by som (okruh záujmov, asi)
žila by som
sadla by som k rysom...
alebo si niečo prečítaj alebo počúvaj hudbu
Ak mimo net, tak ako tu uz padlo .. citat dobru knihu, pocuvat hudbu, upratat si , lezat a relaxovat pri zapalenej sviecke, alebo vonnej lampe, ak mas zvieratko venovat sa mu , pripadne nieco kreslit, zahrat si ... (hru, pripadne ak mas nejaky hudobny nastroj) , ist sa prejst , je zima, ked sa vratis, dat si horuci caj a pozriet si nejaky dobry film .. pripadne niekomu zavolat .. kedze som si uvedomila , ze mas zaracha ... tak asi ozaj nieco , co budes robit pre seba, niekedy je aj luxusny kupel v pene a s MP3 na usiach pozitok a je jedno ze ma clovek "zaracha" daco si iste najdes
Esus, zaracha? Nevyzeráš tak. Musím sa prinútiť asi tú knihu čítať. Nie, radšej sa budem modliť ako učiť.