Diskusie - 4873. stránka fóra
50
Ako zistiť u ženy predstieraný orgazmus
Čo si myslíte, ako u ženy zistíte, či pred Vami predstierala orgazmus? Okrem toho, že nezvlhne prirodzene zo ,,ženskej prostaty" odkiaľ sa vylučuje tá sivo-biela hustá dekutina sladko horkej chuti :-P Otvor fórum »
21. 10. 2011 13:07
3
Pijete svoj vlastný moč ?
áno##nie##niekedy##fuj##ty si buzna##buzna je moja matka##admin je tepľoš Otvor fórum »
21. 10. 2011 12:56
29
Dievcata: ste medzi nohami chlpate ??
21. 10. 2011 12:45
1
Lainzer tiergarten
cawky chcem sa spytat hlavne tych co dobre poznaju vieden alebo tam chodia travit chvile vylety a podobne, ci poznate lainzer tiergarten kde to presne vo viedni ci kde sa to nachadza a ako sa tma da ist vlak... Otvor fórum »
21. 10. 2011 12:11
25
Euroval má narásť na dva bilióny. Bez nových záruk
Čítajte viac: http://ekonomika. sme. sk/c/6106545/euroval-ma-narast-na-dva-biliony-bez-novych-zaruk. html#ixzz1bPRf3c78 Vase nazory poprosim, hlavne tych, co boli za EUROVALov... Otvor fórum »
21. 10. 2011 12:07
8
Čoho asi najviac konzumujete?
21. 10. 2011 11:06
14
Už sa niekomu prihodilo
, že jeho priateľ/-ka vstúpil/-a do kráteru eruptujúcej sopky s médiami s informáciami závažného charakteru? Otvor fórum »
21. 10. 2011 11:05
2
Informačné technologie
Ahojte potrebujem trošku odvás poradit. Dostal som v škole tému napísat projekt o informačných technologiách no stále neviem čoho konkrétne sa mám držat. Rozmýšlal som že budem písat o sociálnych sietach ale je to dost ošúchané a to... Otvor fórum »
21. 10. 2011 10:59
4
Bluetooth a notebook
Ahojte, mám problém s bluetoothom na NB. Zo začiatku všetko fungovalo v pohode a teraz mi zrazu bluetooth nejde. Keď ho idem zapnúť, vypisuje mi tam:,,Nepodarilo sa spustiť túto aplikáciu, pretože jej súbežne zdieľaná konfigurácia... Otvor fórum »
21. 10. 2011 10:51
19
Myslíte si,
že veci alebo ľudia, ktorí pôsobia zlovestne, aj takí naozaj sú? čo ak je to len tlak stereotypov alebo psychologická hra? Otvor fórum »
21. 10. 2011 00:42
18
Chudnime-tukove vankusiky
baby, urcite mnohe z vas mate problem s tukovymi vankusikmi na chrbte(nad zadkom). poradte, ako z tejto oblasti schudnut?brucho mam celkom ploche a aj celkovo nepatrim medzi dievcata, co by mali nadvahu, akurat tie tukove vankusiky na... Otvor fórum »
20. 10. 2011 22:27
33
Aká je vaša najobľúbenejšia pesnička pri ceste autom?
Robím nám playlist do auta a nejaká tá inšpirácia by sa hodila :) (žiadna diskofília, prosím) Otvor fórum »
20. 10. 2011 21:46- 1 Si fatphobic?
- 2 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 3 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 4 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 2 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 3 Si fatphobic?
- 4 Je to hanba keď máte 30+ a nosíte obedár do práce?
- 5 Je to k nevíře. Je to v piči, koniec je
- 6 Kúpiš slovenské dlhopisy?
- 7 Je to hanba ked mate 30+ a este ste nemali sex?
- 8 Aká je tvoja hmotnosť?
- 1 Je to hanba keď máte 30+ a chodíte na Birdz?
- 2 Davno sme tu nemali. Kolko minate mesacne na jedlo po zdrazovani?
- 3 Tak rozjebal tú babku na bicykli?
- 4 Kedy ste mali naposledy sex?
- 5 pumpa
- 6 Aké je tvoje najobľúbenejšie písmenko? Uveď maximálne 3
- 7 Ako vnímate dnešné Brno, vy čo ste tam žili, alebo žijete?
- 8 Koľko krát za deň jedávate takto cez víkend?
- 9 Keby ste si mohli vo svojom zamestnaní vybrať, bol by to:
- 10 Koľko krát za deň jebávate takto cez víkend?
- Francúzska bilingválna sekcia na Gymnáziu Ľ. Štúra, Trenčín
Hlasuj »