niekedy ano .. niekedy sa tym snazia z roznych pohnutok ukryvat pravy opak. Poznam vela ludi, ktorych vacsina klasifikuje ako cudakov, bezcitnych, nepristupnych atd ... a ja ich vnimam uplne inac .. je sice tazke dostat sa pod povrch, ale stoji to za to .. a iste percento.. zlovestne posobi a naozaj takymi su povacsine si myslim teda.. ze je to skor ulahcovanie si vytvarania usudku .. a prijatie nejakej letmej spolocenskej normy a nalepky(oklamanie prvotnymi dojmami)
nemyslím si.. prvý dojem síce spraví veľa, ale ajtak sú to všetko len naše dohady ovplyvnené naším zmýšľaním.. Už som sa toľko krát presvedčil o opaku... samozrejme narážam na ľudí. ( čo sa týka vecí tak tiež to tak nemusí byť.. taká zlovestná motorová píla mi ešte nikdy neublížila, ale zato nevinná detská šmykľavka áno
mám spolužiačku, ktorú na základke šikanovali, a tak pred nástupom na strednú totálne zmenila "imidž", začala sa obliekať ako metalisat, proste ťažké boty, vlasy si dala načierno a pod....vyzerá zlovestne, ale je to najcitlivejší človek, akého poznám.
@uu povedala by som, ze ako ktori. su ludia, ktori len maskuju svoje citlive vnutro, potom ktori maju z toho hru, a su ludia, ktori naozaj su zlovestni.
@uu neviem, ale co som vidavala zopar typov vo vazeni tak ti sa mi zdali zlovestni, ty ani moc nie avsak je pravda ze nazivo by som to lepsie odhadla. musis sa viac snazit ak chces byt zlosyn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Aj naopak to (ne)funguje - myslím, keď niekto vyzerá vyrovnane a spokojne, ešte to tak nemusí zďaleka byť.
sú to nálepky...
takže, áno, je to iba psychologická hra
a tým, že mám oduté ústa a nos hore to ešte podčiarkuje
robím to len preto, že som sama bezbranná baba vo veľkom nebezpečnom meste.........nič viac
jaj tak. patri ti moje hlboke ospravedlnenie mila dama. snad tvoj zlovestny jemnocit mi raci odpustit.