Neviem sa rozhodnúť. A je tu tiež zopár problémov.. Negatíva na španielske - musela by som dve hodiny denne cestovať, ale je jednoduchšie. Francúzske - je ťažšie, no mám ho bližšie. Ďalší ten problém, že mne ide hlavne o ten jazyk. Ale neznášam fyziku. A kedže sa to bude učiť v tom jazyku.. Sa bojím. Poradte mi!
cestovanie je o ničom..ak nebývaš na intráku..lebo fakt..ako vyššie spomenutý koment hovorí..prídeš domov unavená..a ak by si sa ešte mala učiť..to sa ti bude "táááák chcieť" ..takže by som sa pozerala okrem jazykov..aj na tú stránku cestovania..alebo si to vybaviť..že niekde tam bývať v tom meste..aby si nemusela dochádzať..a keď,ako sama píšeš, je jednoduchšie..celkovo je španielčina ľahká..rok som ju mala ako krúžok v škole..a celkom sa mi pozdávala..a ľahko sa učila
to cestovanie je na houby, ale dala som španielske, lebo môj sen je vedieť po španielsky (a tiež som chcela ísť na špan. bil.) ale francúzština tiež nie je zlá a keď máš to špan. tak ďaleko, tak asi predsa len to francúzske....
bola som dva roky na španielskom bilingválnom (v NM) a zrovna tá fyzika v španielčine bola jedným z dôvodov prečo som sa na to vykašlala ..a odvtedy nemám rada španielčinu
Tiež som na anglickom a zahlasovala som za francúzske, lebo je to môj druhý jazyk, ktorý milujem aj ked je stráášne ťažký Ale zase v tvojom prípade, 2 hodiny cestovať ? Po týždni sa na to vykašleš, ja bývam od domu len nejakú hodinu a som na intráku, lebo to ranné vstávanie a tie nepravidelné busy a ked budeš mať ako my každý deň 7 hodín a domov prídeš o 5 a neskôr tak sa ti nebude chcieť učiť, to je proste fakt ! Budeš taká unavená, že učiť sa predmety vo francúžštine nebudeš rozhodne chcieť A to nieje otázka hodinového učenia, to je omnoho viac a ešte taký ťažký jazyk ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Môj názor...