Diskusie - 4935. stránka fóra
Cintorín
aj vi si myslíte, že chodením na cintorín vlastne akoby vyvolávame zombie ? Keď zapálite sviečku to je akoby ten dym predstavoval človeka, ktorá ide zo záhrobia a kvetiny predstavujú akobi sme hovorili- ale no poď, smelo... Otvor fórum »
28. 9. 2011 21:19
4
Zákaz teleportu
Odborná komisia zložená z členov Birdzu rozhodla, že všetky teleporty budú zakázané, nakoľko človek po teleportácii urobí puf a nebude ďaľej nič o sebe už nikdy vedieť, ale jeho existencia tu bude. Je to potvrdené, ... Otvor fórum »
28. 9. 2011 21:14
83
8
Príprava na VŠ - SIV
Chcem ísť študovať právo (plne si uvedomujem vážnosť svojho rozhodnutia :) ) Viete mi poradiť, máte skúsenosti so Slovenským inštitútom vzdelávania? Oplatí sa to? Doteraz som sa pripravoval výlučne sám a na seminároch... Otvor fórum »
28. 9. 2011 20:51
10
Domovská stránka!
Ahoj, potrebovala by som si zmeniť domovskú stránku a neviem ako na to :) Proste som úplná lama :) ... Našiel by sa tu niekto taký, kto by bol schopný mi napísať presný postup? :)) Ďakujem :)) Otvor fórum »
28. 9. 2011 20:31
85
Bratislavu (všeobecne pocitovo, v globále) vnímam:
- Som v nej pomerne často/bývam tam a kladne
- Som v nej pomerne často/bývam tam a negatívne
- Som v nej často/bývam tam a neutrálne/nerozmýšľal/a som
Ďalšie možnosti »
28. 9. 2011 20:26- Som v nej pomerne často/bývam tam a negatívne
- Som v nej často/bývam tam a neutrálne/nerozmýšľal/a som
Ďalšie možnosti »
21
Máš sklon k preáňaniu ?
28. 9. 2011 20:11
17
Aký je váš najobľúbenejší šport
28. 9. 2011 19:42
19
Neviete z čoho sa vyrába kartón?
potrebujem to kvoli práci na jednu súťaž a potrebujem konkretne suroviny ktore sa pouzivaju na jeho vyrobu. a ked dam do googlu ze vyroba kartonu najde mi len same firmy co ho vyrabaju :/ neviete mi poradit? Otvor fórum »
28. 9. 2011 19:25
53
Prosím Vás poradte mi peknú nemeckú pieseň
. )) Potebuj na súťaž do školy. Dakujem:))Na našej škole prebieha súťaž nemecká pieseň, tak keby ste poznali nejakú peknú tak by som bola rada:)) Otvor fórum »
28. 9. 2011 19:23
13
Ako casto , v akych intervaloch kychate ??
28. 9. 2011 19:05
3
Plastika
ahojte, neviete mi približne povedat, kolko by stala plastika nosa? mam ho trosku dost velky a vadi mi to... :)) dakujem .. a mate nejake skusenosti s tym? Otvor fórum »
28. 9. 2011 19:00
10
Holansko, Dánsko, Poľsko, Nemecko
Rada by som sa vedela, čo si myslíte o týchto krajinách, ľuďoch, zvykoch... proste všetko čo vás napadne ako prvé pri počutí týchto štátov... . Otvor fórum »
28. 9. 2011 18:46
17
Čo je to brak?
Definujte brak. Čo považuje za brak? Týkajte sa literatúry, filmov, hudby, umenia, bežných vecí, ktoré dennodenne používate. Kde je hranica medzi brakom a umením? Cítite rozdiel medzi gýčom a... Otvor fórum »
28. 9. 2011 18:44- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 3 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 1 Volali ste niekedy 112?
- 2 Vrátili by ste mu ignor?
- 3 Boomeri
- 4 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 7 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 8 Akej farby máte dnes socks
- 9 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 10 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?