Diskusie - 4944. stránka fóra
14
Chodí tu niekto na FCHPT STU?
Ahojte :) Som maturantka a mam taku dilemu ze kam na vysku... rozmyslam nad FCHPT na technickej v Blave, ale ze vraj to je hrozne tazka skola... tak by som sa chcela poradit so starsimi a mudrejsimi hlavami :) Otvor fórum »
25. 9. 2011 18:14
9
6
Fyzika
Len ak sa nudíte, mohli by ste pocitat spolu so mnou :DD Ale teraz vážne žeriav zdvihol teleso rovnomerným pohybom zvislo nahor po dráhe 12m. Motor žeriavu pri tom vykonal prácu... Otvor fórum »
25. 9. 2011 17:56
32
Druhá šanca, áno či nie?
Ahojte, tak som tu aj ja s jednou otázkou. Doteraz som sem chodila len pozerať webky a tak, ale jedna vec ma zaujíma a preto som sa aj registrovala. Chcem sa... Otvor fórum »
25. 9. 2011 17:40
5
Masarykova univerzita Brno
Chodí niekto na túto školu? Chcem sa spýtať či ste s ňou spokojní, pretože rozmýšlam nad ňou... Díky :) Otvor fórum »
25. 9. 2011 17:24Viete niekto aj o inej škole okrem UKF kde sa dá študovať editorstvo a vydavateľská prax?
Nech hľadám ako hľadám okrem Nitry som nenašla žiadne iné miesto, kde sa to dá. Tento odbor sa mi páči zo všetkých najviac, ale rada by som si podala ešte jednu prihlášku. Otvor fórum »
25. 9. 2011 17:22Pivobejzbalovoruky edward (alkohol hra)
a tak čo... http://pivohra. tk/ Otvor fórum »
25. 9. 2011 17:13
34
Chceli by ste sa aspoň raz v živote prejsť po červenom koberci?
25. 9. 2011 16:35
125
Miss birdzu
Inšpirovala som sa blogom jednej užívateľky, ktorá zisťuje mienku portálu :D ohľadom najkrajšieho chlapa birdzu :) tak teda ja sa pýtam na nick/nicky najkrajšej/ších užívateliek birdzu :) Otvor fórum »
25. 9. 2011 15:52
12
Euroval pre a proti
Za Euroval hovorí : 1. ) Nič lepšie v ponuke nie je 2. ) Keď ho podporíme vláda BLUE Zlepenca skončí 3. ) Stratíme imidž a ostaneme na hanbu celej Európe keď ho nepodporíme ... Otvor fórum »
25. 9. 2011 15:49
20
Pracovnik alebo brigadnik v tescu
ahojte pracovali ste už niekto v Tescu ako nejaký pracovník alebo brigádnik? aké sú vaše skúsenosti, boli ste spokojný? nespokojný? čo vám vadilo a čo vyhovovalo? Otvor fórum »
25. 9. 2011 15:40
31
Alkohol a antibiotiká
Ludia mám taký problém... chcela by som si v piatok vypiť nie veľa trochu niečoho tvrdého ale problém je v tom že beriem antibiotiká a bojím sa že mi to može uškodiť. Mám ich nedať napr. vo štvrtok a... Otvor fórum »
25. 9. 2011 15:26
27
19
Med na vyrazky?
pomaha med ked si potriem miesto na tvari kde su vyrazky?:D popripade nejake domace recepty na pekny fejs :D Otvor fórum »
25. 9. 2011 15:02
17
Bicykel so svrčkom
Ahoj chcem sa len opýtať... viete o čom hovorím keď ide okolo mňa bicykel a ja poviem:aha bicykel so svrčkom??? /väčšina bicyklov to má, mňe ide o to či viete čo tým myslím/ Otvor fórum »
25. 9. 2011 14:53
17
Bombarder
Lietadlo leti vo vyske 8km a rychlostou 100m/s rovnobezne s povrchom Zeme. Nesie na palube naloz, ktoru vypusti volnym padom. Pod akym uhlom sa musi pozerat pilot aby naloz zasiahla presne ciel? ... Otvor fórum »
25. 9. 2011 14:28- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 5 Trest za vniknutie do garáže
- 1 Vrátili by ste mu ignor?
- 2 Boomeri
- 3 Považujete sa za pracovitého človeka?
- 4 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 5 Teal hlada spriaznenu raketacku
- 6 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 7 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 8 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 9 Akej farby máte dnes socks
- 10 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?