Diskusie - 4967. stránka fóra
16
Dievča - hilfe
Ahojte, mám jednu otázočku najmä na baby. Páči sa mi strašne jedno dievča z práce, ale stretávam sa s ňou strašne málo, maximálne na obede, 1-2 krát za týždeň aj to len akurát keď... Otvor fórum »
16. 9. 2011 22:15FL studio audio recording
skusam nahravat gitaru v FLku ale okrem inych problemov to chce ASIO driver... aj som cosi stiahol z asio4all. com ale rozbalilo to len volake DLLka a absoutbloodylutely to nechapem MADAFAAAAAAAKAAAAAAAAAAAAAAAAA! ... Otvor fórum »
16. 9. 2011 22:11
7
Prosím o pomoc
Ahojte, chcem sa len opýtať, mám 8GB usbčko, dala som si tam nejaké veci, no a potom som z neho všetko zmazala... a teraz keď si pozriem vlastnosti, tak je tam zaprataného miesta tak... Otvor fórum »
16. 9. 2011 22:09
63
Keby vam niekto povedal, ze ak urobite JEDNU z nasledujucich veci, tak vam ta milion eur, ktoru by ste si vybrali ?
- Ucinkovat vo farme a vyhrat ju (cize keby ste vypadli nedostanete nic)
- Pozriet si vsetky diely Seherezady jeden za druhym bez prestavky
- Prejst sa nahy na poludnie cez namestie
Ďalšie možnosti »
16. 9. 2011 22:07- Pozriet si vsetky diely Seherezady jeden za druhym bez prestavky
- Prejst sa nahy na poludnie cez namestie
Ďalšie možnosti »
1
IWork
Serus, ked chcem mať iWork ako freeware verziu musim si ho kupiť alebo sa da stiahnuť aj zadarmo. Otvor fórum »
16. 9. 2011 21:38
13
Dalo by sa ísť zo strednej umeleckej na masmediálnu komunikáciu?
Kebyže som na umeleckej a mám odbor "Reklamná tvorba", dalo by sa ísť na výšku fakultu Masmediálne komunikácie ? .. Sprosté komentáre si nechajte. Pýtam sa vážne. Otvor fórum »
16. 9. 2011 20:35
15
Je pravda, že máme v uchu akupunktúrne body a preto keď si niekto dá tunel, tak to môže škodiť zdraviu?
Chcela som si dať tunel, ale kamoška mi povedala, že mi to môže uškodiť. Najprv som sa na tom len zasmiala a pomyslela si, že to nie je pravda, veď koľko ľudí má tunel a... Otvor fórum »
16. 9. 2011 20:31
18
Vie niekto aky je Rozvrh na UK Prirf na Systematicku biologiu pre 1. rocnik?
Za info dakujem Otvor fórum »
16. 9. 2011 19:55
5
Pomoc!
ludia prosim stala sa mi taka situacia ze som sa uz zapisala na jednu vš, no dnes mi prislo necakane rozhodnutie z druhej prioritnejsej vš... ma niekto skusenosti nieco s takymto? ako to mam riesit? mam na tej... Otvor fórum »
16. 9. 2011 19:42
7
Co je najlepsie?
BIRDZ##Pokec##facebook##Youtube##Google##mojeVidea##ICQ##Aktuality##Superhry##ine Otvor fórum »
16. 9. 2011 19:32
5
Pomaľované kamene
neviete, čo znamenajú tie pomaľované kamene kade-tade po bratislave? Otvor fórum »
16. 9. 2011 19:24
2
HejEjKejEjGey Vam posuva svoj teply Track
http://www. youtube. com/watch?v=u7ZGHjuBUJk Otvor fórum »
16. 9. 2011 19:05
12
Neviete ci p. demitru pochovali v trencine alebo v dubnici ?dik
neviete ci p. demitru pochovali v trencine alebo v dubnici ?dik Otvor fórum »
16. 9. 2011 18:14
2
13
Odcudzené doklady-náhlásenie na polícií, následný nález
Ukradli mi kabelku v stredu v noci na diskotéke aj so všetkými dokladmi, včera som to bola nahlásiť na polícii, kde mi vlastne dali aj papier o tom, že s ním si mám ísť vybaviť nový občiansky..... Otvor fórum »
16. 9. 2011 18:09- 1 Prečo stále nebol u psychiatra?
- 2 Chýba vám vaša rodná dedina/mesto?
- 3 Potrebuje @kobra psychiatra viac nez kerrang?
- 4 mám v kapse 1frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Seénou
- 5 Akej farby máte dnes socks
- 6 Ktorý bod by ste dali do politického programu?
- 7 Trest za vniknutie do garáže
- 8 Pocuvate hudbu ako ine typy medii pre zabvu?
- 9 Jar prisla- Váš outfit ?☺️