Odcudzené doklady-náhlásenie na polícií, následný nález
Ukradli mi kabelku v stredu v noci na diskotéke aj so všetkými dokladmi, včera som to bola nahlásiť na polícii, kde mi vlastne dali aj papier o tom, že s ním si mám ísť vybaviť nový občiansky.. le teraz to už vlastne nepotrebujem, lebo mi nejaká dobrá duš
choď na políciu nahlásiť, že ho máš späť..lebo keď už si ho nahlásila ako stratený/odcudzený, je to tak aj v systéme a ak napr. najbližšie budeš si v banke (alebo inej inštitúcii) niečo vybavovať, ukáže aj im systém, že ten OP, ktorý si predložila je odcudzený/stratený.
@najivna kebyže som kôli tomu že mi ukradli aj kabelku neochorela lebo mi s nou zobrali aj sveter a nebolo by mi ráno úplne na nič, tak by som už dnes mala zaplatený a vybavený ten občiansky... šťastie v nešťastí, ja som ale hlavne ako blcha kôli tomu že mi ukradli aj isic kartu ktora by ma vyšla najviac, plus akurát som na nej mala nahratý desať eurový čerstvý kredit na autobus ale radšej tam pôjdem..
@wera55555 samozrejme že im musíš dať vedieť, to je asi logické že si tú stratu nahlasovala preto, aby nemohol niekto cudzí používať tvoje doklady, to znamená že ich "zablokovali"
toto sa mi stalo pred týždňom, treba ísť na políciu s tým, že sa ti doklady síce vrátili, ale občiansky už budeš mať neplatný... takže ten im musíš vrátiť a vybaviť si pekne nový... za 16,50 tralala a nabudúce si dávať pozor dobrý na veci, lebo neskôr hrozí aj pokuta a nie malááá
@xdravecx pýtam sa preto, lebo na to aby som sa tam šla opýtať musím cestovať do mesta a nejako moc sa mi nechce tam trepať s horúčkou... lebo mi vtedy v tej kabelke aj sveter ukradli tak som riadne prechladla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mne sa stalo toto iste a uz som mala zaplatenu aj pokutu aj novy obciansky ked mi volali ze sa mi doklady nasli -.-
Snurky si zaviazat vies , ci aj o tom bude forum za 3 hodiny ?
ale ved staci zavolat oni to povedia ci mas prist osobne alebo co