Je pravda, že máme v uchu akupunktúrne body a preto keď si niekto dá tunel, tak to môže škodiť zdraviu?
Chcela som si dať tunel, ale kamoška mi povedala, že mi to môže uškodiť. Najprv som sa na tom len zasmiala a pomyslela si, že to nie je pravda, veď koľko ľudí má tunel a nič im od toho nie je, ale potom som sa zamyslela nad tým, že v tom niečo môže byť...
akupunkturne body su pravda...pokial si niekto chce dat tunel, tak by mu ho mal dat odbornik, ktory ma tu anatomiu trosku nastudovanu...ale nemusi to ublizit...pokial sa to da spravne...
takto ti poviem..mam diru roztiahnute na sedem milimetrov a nic mi neni..kamarat to ma vyse dvoch centimetrova tiez zije celkom v pohode..dalsich tristo kamaratov to ma tiez, biologiu cloveka sme nevideli ani na obrazku a dychame..takze tak
tak akupunktúrne body máš na veľa miestach.....jedna moja známa si len prepichla druhú dieru do ucha a teraz ma problémy vraj kvôli tomu s nejakými orgánmi
Oni sú hlavne v chrupvke tie nervové zakončenia a akupnktúrne body, tunel ti neuškodí ale musíš ho rozťahovať pomaly. Mám kamaráta čo si prestrihol kus ucha kvoli tunelu a druhý deň grcal a mal 40-tky teploty. Ale zasa druhý mal 40 tunely a už to nechcel tak si prerezal ucho, dal zašiť a nič. Ale on je piercer má v tom väčšiu prax....
netusim ci je to pravda,mozne to je .. ale skuseny piercer ktory ma nejake vedomosti o tom co robi,tak by ti nemal ublizit .. aspon mne neublizil mam tragus aj tunely 16mm uz asi dva roky a zijem bez zdravotnych problemov.
@nixxina najradšej robím také veci, ktoré sa bojím robiť len to, že ja mám alergiu na kov, takže niekedy sa mi aj kvôli obyčajnej náušnici zapíli ucho :/ ale pravdepodobne to risknem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Mala som každý lalôčik prepichnutý cca na pätnástich miestach, chrupavku trochu menej, doteraz tam kopu železa nosím a nič na sebe nepozorujem.