už 4tý deň mam zalahnuté v uchu potom ako som si čistil uši tak som si asi zašiel daleko ... a je to dosť neprijemne.. stalo sa to už volakomu ? asi budem musieť isť ušnemu že ?
Poriadne si ich vystriekaj s teplou sprchou, davaj si nejake kvapky z lekárne, skus prehltat tak, ze si zapchas nos, to by ti malo odlahnut inak usnemu, ale niekedy to prejde aj same
tak mne sa to stálo dnes ráno a asi minútu som sa z toho nevedela spamätať ako to bolelo keď som zašla až k bubienku a to bola len náhoda ešte sa mi to nestalo, ale tak keď to už máš 4tý deň mal by si isť na ušné pre istotu..
no mne sa to raz stalo,čakal som den,dva ,týžden ,2 týždne a nič....tak som šiel k lekárke,dala mi papier k úšnemu,ten mi tam strčil takú dlhú tyčinku,že som myslel,že ma prekotí na stoličke ked somju zbadal,vybral takú zaschnutú guličku ušného mazu ktorá to spôsobovala,potom pustil silny prúd vody a bolo to brutálne...zrazu som počul všetko úplne hlasno vyšiel som na uliču a ja ze wtf? všetko strašne hlasné
Hej stalo sa mi to. Prestriekala to teplou vodou a pocul som aj prd muchy. A mna to absolutne nebolelo (bolo to celkom prijemne), kedze mi do ucha nic nepchala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov