5/10/50 tipov na zlepšenie nálady/dňa/života... Nápady?
Z nudy som čitala tie články s tipmi ako mať šťastnejší život, lepší deň, lepšiu náladu.. napríklad si kupiť drobnosť, isť na miesta ktoré máte radi a tak.. Ale aké su vaše tipy,triky, nápady na zlepšenie nálady ktoré ludia možu zrealizovať doma? Aký je v
idem do MHD a hadzem na ludi nepricetne ksichty, ked ma zbadaju, tak sa tvarim normalne... ked sa nekukaju, zas sa ksichtim.. je to taka hra, ktora mi neskutocne dviha naladu po par minutach je tazke tvarit sa normalne a nemiat sa
cestovanie, hudba, písanie, čítanie super knihy, pozeranie super filmu, maľovanie a také tie kreatívne veci kedy tvorím, aj napr. css keď dosiahnem čo chcem
ale najviac keď niečo adrenalínové zažijem, mám okolo seba ľudí a tak
mne ku šťastiu stačí aby som išla na koncert niekoho, koho obdivujem. alebo aby som pokecala s mojím idolom, prípadne popísala. inak je pre mňa slovo šťastie dosť neznámy pojem.
cvičenie, cvičenie a ešte raz cvičenie to by som odporučila každému jednému človeku, ktorý chce zmeniť svoj život k lepšiemu.. byť šťastnejší, spokojnejší, vyrovnanejší
... v neposlednom rade tráviť čas s tými najbližšími (rodina, kamaráti/tky, partner/ka) vypustiť zo života tých ľudí, ktorí nás oberajú o energiu...
... a domáci miláčik... pes ten tiež vie parádne zlepšiť náladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
prvy krok ku stastiu je nebyt doma(pre mna)
a v prvom rade funguje fajná hudba.
ale najviac keď niečo adrenalínové zažijem, mám okolo seba ľudí a tak
... v neposlednom rade tráviť čas s tými najbližšími (rodina, kamaráti/tky, partner/ka) vypustiť zo života tých ľudí, ktorí nás oberajú o energiu...
... a domáci miláčik... pes ten tiež vie parádne zlepšiť náladu