Moja mamina na to chodila a myslím že sa aj cítila lepšie aj schudla a to chodila asi 2-3 mesiace a potom po ukončení dostali taký diplom...Myslím ýe je to celkom fajn
nemá sa z toho veľmi ako schudnúť, keďže mám pocit že je to len nejaké naťahovacie cvičenie... ale tú energiu by si mala cítiť, možno robíš niečo zle alebo čo
@majusssska ako vieš, že sa z toho nemá chudnúť? Zdenka Predná napr ževraj tieto cviky cvičila, a musela prestať lebo chudla moc to len príklad... možno len kecala do novín, že cvičí to neviem
viem, vyzerá to ako naťahovacie cviky, pritom je to tak ,,premyslené,, že sa zapája všetko možné ( vlastná skúsenosť)
ja mám problém s energiou celkovo .. že sa cítim stále unavená, možno mi to zaberie neskôr tak preto vôbec táto diskusia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@antifunebracka schudli? či sa cítia celkovo lepšie?
@majusssska ako vieš, že sa z toho nemá chudnúť? Zdenka Predná napr ževraj tieto cviky cvičila, a musela prestať lebo chudla moc to len príklad... možno len kecala do novín, že cvičí to neviem
viem, vyzerá to ako naťahovacie cviky, pritom je to tak ,,premyslené,, že sa zapája všetko možné ( vlastná skúsenosť)
ja mám problém s energiou celkovo .. že sa cítim stále unavená, možno mi to zaberie neskôr tak preto vôbec táto diskusia