Prosím mate niekto skusenosti ako to prebieha ked prepadnem a o par dni idem na skusky z mat? co tam bude kto ? nebudem vediet jedno = da mi 5? budem tam mat test ci ustne?
@prosimpomoc Včerajšie odpovede ti nestačili, či to tu budeš každý deň do reparátu zakladať jednu tému?
A príde ti tam osobne súdruh historik minister doc. RSDr. PhDr. Dr. h. c. ThDr. RNDr. Bc. Mgr. PharmDr. JUDr. PaedDr. MUDr. Dušan Čaplovič, CSc., Ph.D., DrSc., LL Dušan Čaplovič
Pochopila som že robíš reparát? ... lebo nejako to divne formuluješ
Ked som robila ja, bola tam moja matematikárka a ešte jedna, čo ma neučila a zástupkyňa školy.
Bol písomný test a následne ústna obhajoba... takže som jej obkecávala čo som prečo takto spravila.
Myslím že ti dá 5 len vtedy ak test napíšeš na nedostatočnú.. a zlepšiť si známku môžeš len o jeden stupeň čiže na štvorku.. aj keby si ten test napísal na 1
@prosimpomoc pre mňa to samozrejme že bolo ťažké... ja som na matematiku absolútne tupá... napísala som to na štvorku.... dala mi štvorku aj na vysvedčení.. ale to možno bolo aj preto, lebo z ostatných predmetov som mala jednotky/dvojky a to zavážilo... neviem ako si na tom ty....
@prosimpomoc Boha, začneš už trochu uvažovať? Každý učiteľ je iný, takže aj jej učiteľka bola iná, ako bude tá tvoja... Myslíš, že učiteľ je nadšený z toho, že musí ísť cez prázdniny do školy a skúšať tam žiaka, ktorý na to celý rok (polrok) sral? Ver tomu, že nie... Záleží, ako si správala aj počas roky, keď si tej učiteľke robil napriek a napr. si si z nej robil srandu, ver, že ti tú 4 len tak ľahko nedá a pekne ťa tam "podusí" . Pokiaľ viem, záleží na každom učiteľovi, čo ti tam pripraví, aké príklady vyberie a ako tá skúška bude prebiehať... Bude ťa hodnotiť 3 členná komisia v zložení - tvoj učiteľ matiky, iný učiteľ na škole, ktorý matiku učí a niekto z vedenia školy (buď riaditeľ alebo zástupca). Pravdepodobne tam budeš mať všetko z polroku, ako sa hovorí, z každého rožku trošku , ale to sú len moje domnienky, keďže som nikdy reparát nemusel (našťastie) absolvovať .
Tak si sa mal učiť!!! Nehovorí ti nič doučovanie?? Ja som tiež tupá z matiky, ale chodím na doučko tak je to fajn. To si nevieš na 15 minút každý deň nad to sadnúť?!... Skoro si sa spamätal... Alebo čo tak sa opýtať spolužiakov keď niečomu nerozumieš?.. (ach) Šak ústa máš a v triede tiež nie si sám.
@emilywolf ja som doučovanie mala, matematike som sa venovala ale jednoducho som tomu nechápala a žiadnym spôsobom mi to nikto nevedel vysvetliť aj ked sa o to snažili viacerí.. mala som o to záujem lebo škola mi nie je ukradnutá len matematika mi proste nejde v tom najpravšom slova zmysle... takže nehovorila by som moc o spamätávaní a tak...
@emilywolf - choď do riti doučujem sa celý mesiac u doučky - len som kurva chcel vedieť čo sa stane keď niečo nebudem vedieť dajme tomu POLKU - ako sa to KURVA HODNOTI že pri čom dostanem 4 a pričom 5!!!!!
@veroniques ja som matike nechapal ani hovno, nevedel som ani nasobilku ale už som sa naučil a všetkemu nejak chápem
@prosimpomoc Ty ešte veľa veciam nechápeš , každá škola má štátom predpísanú stupnicu, takže ak budeš písať test, ohodnotia ťa podľa nej, napr. u nás je 100%-90% - 1, 89%-75% - 2, a napr, za 49% je 5 , ale záleží na akú školu chodíš, keďže toto je gymplácka stupnica
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A príde ti tam osobne súdruh historik minister doc. RSDr. PhDr. Dr. h. c. ThDr. RNDr. Bc. Mgr. PharmDr. JUDr. PaedDr. MUDr. Dušan Čaplovič, CSc., Ph.D., DrSc., LL Dušan Čaplovič
Ked som robila ja, bola tam moja matematikárka a ešte jedna, čo ma neučila a zástupkyňa školy.
Bol písomný test a následne ústna obhajoba... takže som jej obkecávala čo som prečo takto spravila.
Myslím že ti dá 5 len vtedy ak test napíšeš na nedostatočnú.. a zlepšiť si známku môžeš len o jeden stupeň čiže na štvorku.. aj keby si ten test napísal na 1
keby si to vyriesil vsetko na sto percent, tak takymto vyjadrovanim by si to neobhajil ani na stvorku, lebo by ti nikto nerozumel
@marek2031 díky za vysvetlenie!
@emilywolf - choď do riti doučujem sa celý mesiac u doučky - len som kurva chcel vedieť čo sa stane keď niečo nebudem vedieť dajme tomu POLKU - ako sa to KURVA HODNOTI že pri čom dostanem 4 a pričom 5!!!!!
@veroniques ja som matike nechapal ani hovno, nevedel som ani nasobilku ale už som sa naučil a všetkemu nejak chápem