Neviete kedy bude natočený film? a či sa už vôbec točí? kto bude obsadení do hlavných úloh? na yt som našla nejaké trailery ale neviem, ktorý je ten pravý neviete mi to nejako objasniť?
@mefistofel ja vravím tak, aby sa to dalo odvysielať v kinách, aby na tom zarobili
a teda nevidela som žiaden film takéhoto žánru, ale i tak si dovolím predpokladať, že ono to má bežne hlbšiu myšlienku ako tamto (áno, priznávam sa k tomu, že mám sklony čítať zlé veci, prečítala som dva diely a moje mozgové bunky páchali samovraždu
@mielikki ja som to radsej necital, mal som dost ked som otvoril na random strane a zacal som citat par minut a nepotreboval som viac
inak @8 , nevidel som to ale urcite to bude lepsie ako to co bude v kinach
film sa asi ešte pravdepodobne netočí, tých hercov čo vybrali, neviem.. podľa mňa sa vôbec na to nehodia (Charlie Hunnam a Dakota Johnson).. a hlavne nechápem fakt ako z toho chcú spraviť film vhodný do kina
Už niekoľko ľudí ma nútilo prečítať si knihy (a to som chcela len piť pivo, fajčiť a baviť sa s kamošmi!!! ), nechcem vedieť, čo mi budú robiť, keď vyjde film
ste ma inspirovali, v ramci prokrastinacie som si chcela precitat nejake pasaze z toho, ze co to teda je... a po druhej sa tak velmi smejem, az som to musela vypnut to fakt niekto berie seriozne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» www.csfd.cz/film/336115-pad...
a tu máš o tom aj článok:
» diva.aktuality.sk/clanok/38709/50...
2. 15 ročné dievča a už takto? Sa hanbi! Takýto zlý literárny vkus mať a ešte sa za to priznávať? Začni čítať niečo poriadne!
a teda nevidela som žiaden film takéhoto žánru, ale i tak si dovolím predpokladať, že ono to má bežne hlbšiu myšlienku ako tamto (áno, priznávam sa k tomu, že mám sklony čítať zlé veci, prečítala som dva diely a moje mozgové bunky páchali samovraždu
inak @8 , nevidel som to ale urcite to bude lepsie ako to co bude v kinach