@tasha5 no ved ja myslim jedine sam ... to by bolo asi viac intenzivnejšie efektivnejšie .. lebo tam ide aj o prekonanie strachu a ked tam ste viaceri tak by som sa nebal
& rozvija tzv denne snenie.. toto je asi jedina vec co uz fakt nepotrebujem rozvinut, lebo ma do tej cvokarne zavru natrvalo
ok uz koncim so samomluvou, ale inac celkom ma to zaujalo napriek vsetkemu..
@peacexp v tme alebo teda cez noc vacsinou nám viac pracuje myslenie dokažeme byť viac tvorivý ... možno aj preto vela uspesnzch ludí nespavaju v noci .. niečo na tom bude .. ja to robim každu noc ked lahnem do postele tak vnimam telo a pritomnosť snažim sa nejak uvolniť vnimať dych ... tak vela krat mi pridu len tak z ničoho napady .. no ono to bude asi preto že cez den musí mozog reagovať na všetko čo vnímaš a vidíš
Nešiel by som.. pozerám veľa Supernatural a by som tam všade v tej tme videl strašidlá
A zas aj by som sa nudil.. 7 dní by bolo strašne veľa.. + tým žeby si bol v absolútnej tme a nepoužival napr ani mobil alebo čo alebo hodinky a nevedel by si ani o čase a by ti to prišlo jak večnosť
aj ja by som do toho išla...ešte som o tom nepočula a celkom ma to zaujalo... ono,ja v podstate žijem iba v noci DDDDD....a myslím,že iba ked si sám tak to má nejakú efektivitu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
pamatam si trapne situacie co sa mi stali 15 rokov dozadu, viac nepotrebujem, diky.
» pobyt-ve-tme-terapie-budoucnosti.cz/...
ok uz koncim so samomluvou, ale inac celkom ma to zaujalo napriek vsetkemu..
A zas aj by som sa nudil.. 7 dní by bolo strašne veľa.. + tým žeby si bol v absolútnej tme a nepoužival napr ani mobil alebo čo alebo hodinky a nevedel by si ani o čase a by ti to prišlo jak večnosť
» www.bbc.co.uk/sn/tvradio/prog...
neviem si predstaviť 7 dní tak i keď viem že ty asi myslíš niečo iné