Potešilo ma 7 kníh ktoré idem vrátit do knižnice lebo sa z nich už nemusím učiť na skúšky, potešilo ma že v bastione v sobotu hrá polemic a pojdem nanho s mišacinou, potešilo ma že som sa stretol s prvým birdzákom aj ked len na pár sekúnd a na mieste kde
Mňa teší, že sa ľudia tešia (lepšie povedané smejú) vďaka mne... Mám krásny talent rozosmievať ľudí, aspoň sa necítia tak na H...hrozne
Inak ma teší, že sa mám z čoho stále tešiť - večný optimista.
A teší ma, že na svete existuje 1000500 športov, vďaka ktorým mám tie úžasné šťastné hormóny, takže niečo ako zlá nálada u ma obchádza veľkým oblúkom :p
mna tesi, ze si prave na pokeci pisem s kamoskou. A potom ma este tesi, ze vonku nie je zima. Hmm, este by ma mohlo nieco tesit... jasne, nemala som ospravedlneny nejaky den v skole a profka mi ho ospravedlnila aj tak... a to som nebola v skole naschval... juuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tiež ma potešilo, že mám dnes poslednú skúšku a zase sa budem môcť na tri mesiace na učenie vykašlať.
Teší ma, že zajtra večer idem do Astorky na Othella
Teší ma, že začínam aktívne športovať a moje telo nezhnije ako stará tekvica
Teší ma nová štruktúra diskusného fóra...
teší ma, moja mačka ktorú sledujem počas toho ako to píšem...do riti vysrala sa na koberec, už ma neteší...
Teší ma, že som to vyčistil....
Inak ma teší, že sa mám z čoho stále tešiť - večný optimista.
A teší ma, že na svete existuje 1000500 športov, vďaka ktorým mám tie úžasné šťastné hormóny, takže niečo ako zlá nálada u ma obchádza veľkým oblúkom :p
mna tesi, ze si prave na pokeci pisem s kamoskou. A potom ma este tesi, ze vonku nie je zima. Hmm, este by ma mohlo nieco tesit... jasne, nemala som ospravedlneny nejaky den v skole a profka mi ho ospravedlnila aj tak... a to som nebola v skole naschval... juuj