Pamätáte si ten obchod/predchodca Kenvela? Mate aj nejake handry odtiaľ ? H8u ma inspirovala, a maallokedy si naň vobec spomenie.
Ja som mala par handier,teda este su odlozene.
@h8u ze si tahala vtedy kacera, to ti nemozem povedat noo asi si ho nemala nikde v okoli, ako som spomenula predchodca,chaaapes.. a to K. este mate niekde ?
Ja som mala veľa veci a zabudla som úplne na tu značku a ani som nevedela ze to je predchodca kenvela som si myslela ze ju len prestali vyrábať alebo skrachovala alebo čo
Ale super je si takto spomenúť
ale ved kenvelo a 7 days boli sucasne tak aky predchodca? ale nevadi, len postreh...tam boli take nevyrazne veci, nikdy som si nevedela vybrat, takze som nic nemala odtial...
tiez sa mi 7 days spaja len so sladkymi rohlikmi. ako mari sa mi nieco, a urcite mi odtial aj mama nieco kupila ale inac netusim absolutne. a to si pamatam milion uplne nepodstatnych veci a malickosti, na ktore normalny clovek zabudne do 5 sekund
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
inak ten obchod si absolutne nepamatam, neviem vobec co to je
Ale super je si takto spomenúť
vlastne ani teraz sa
7days si nepametam, to neboli croissanty?
@wewo Resanka bola skor, vies ?