na co by som mal setrit...s takymi peniazmi by som nieze dozivotne nemusel robit ja, ale este asi 50 generacii po mne...a to by som skupil asi vsetko co by som videl
Uz viem, konecne by som mohla robit to co chcem, mat zamestnatie po akom tuzim a nemusiet hladiet pri tom na mizerny plat ale tak na to by mi stacilo aj ovela menej
najvacsia picovina aku by som mohla urobit by bolo niekomu o tom povedat.... v pripadoch ked ide o taketo prachy ta vedia zradit aj dobri kamarati ci rodina, az taka naivna nejsom... v prvom rade co najskor by som vypadla na Floridu a postupne si plnila dalsie sny a drobnosti... Slovensko nikdy viac
Ja osobne by som rodičom kúpil pekný dom, veľký, garáž, bazén, všetko ako má byť, keďže viem, že ťažko pracujú, nejaké poriadné auto.
Mne osobne nič netreba, jedine by som si kúpil pár handier, priateľke niečo. Mesačne nejaké to vreckové, neskôr auto, dokončil školu a potom žiť niekde preč.
za 800 000 000€ co je v prepocte 24 miliard SKK - snetreba setrit netreba kupovat firmi netrba nic... treba si len naplno zacat uzivat zivot a zazobane vyhadzovat peniaze von okonom lebo to nikto dokonca zivota neminie
To sa moze stat mozno iba vtedy, ked peniaze stratia hodnotu a platit sa bude nejakym zvlastnym druhom energie ktora bude akumulovana v cipe, ktory bude mat kazdy clovek integrovany v brusku palca
@Dconan Jasne, že jednotná vec sa kúpiť nedá, jedine tak vlastný satelit, ale to by ti bolo asi na dve veci
Napríklad taký dom, vieš si predstaviť aké haciendy sa dajú kúpiť a postaviť? K tomu pár áut keby si bol milovník, nejaké to lietadielko kebyže sa nechceš tlačiť v komerčných linkách.
Pár dalších domov v tvojich najobľúbenejších častiach sveta + jachta. Nejaké peniaze zožerie aj drahé oblečenie (len taká taška Louis Vouitton stojí 1000e), drahé žrádlo.
Nejde o to, že tie veci ti reálne ani netreba, ale minúť sa to určite dá.
@Peter_piper Asi nevieš čo na svete existuje. Nejaký arabský šejk nechal postaviť rodinné sídlo za približne 100 000 000 dolárov, nebol to už dom, bola to už výšková budova, je tam viac personálu ako obyvateľov.
urcite by som nejaku cast investovala do akcii a do nehnutelnosti.. alebo do tych starych veteranov-auticok, tie maju tým vyššiu hodnotu, cim su starsie.. alebo do umeleckych diel... a cast - tak to by som rozdelila po uctoch rodinke a sebe.. a urobila nejaku velku party na oslavu
@pernik nikto nebude stavat budovy okolo celého ruska a kupovat stihacky len preto, aby sa zbavil 800 000 000...preto som aj napisal, ze pokial niesi kompletny kokot, tak sa to minut jednoducho neda
do osemnastky by som len blbol a robil picoviny a kupoval kazdemu co chce a potom v 18ke by som vypadol do prec, pochodil cely svet, a potom by som usudil kde mi bolo najlepsie, prestahoval sa tam, usadil sa, peniaze vlozil do roznych bank a uz si len uzival zivot ...krasna predstava
kúpil by som si pekný dom a auto .. tak pekne by som si to zeriadil aby som sa cítil dobre bez ohľadu na peniaze . zvyšok by som si hodil na terminovaný vklad a žil by som si v kľude .. žiadne starosti o nejakú firmu a tak .
zabezpečil by som najbližších a šiel bývať do Monaca, investoval by som do nehnuteľností, a žil si v blahu. Cestoval by som, veľa. Zabával by som sa na Ibize, mal by som na každý deň novú gitaru a somariny podobného typu...
Ono ale v reále neviem povedať, čo by som s tým robil. V prvý moment by som sa asi rozplakal a najskôr keby to niekto zistil tak by ma zabil.
keď si predstavím ,koľko vecí by som mala,čo všetko by som si mohla dovoliť,už by som nebývala v dedine v malom byte ale niekde v trenčíne alebo v nitre v neakom dome,mala by som rotvailera, to by bol život vianoce by sme trávili v austrálií,každý v nákupnom centre,nábytok z masívu bože...mám obrovskú fantáziu
Tak prvé čo by som urobila šla by som na nákupy =D inak by som s tým nerobila nič, aby náhodou niekto nezistil že mám nejak veľa peňazí =D Nakúpila by som momentálne všetkým darčeky, niečo, po čom každý túži, zaplatila by som našim dovolenku a viac ma momentálne nenapadá =P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
určitú časť by som dal na termínované účty (na viacero v iných bankách)
samozrejme, že by som časť rozdelil aj pre najbližšiu rodinu
časť by som mal na podporenie svojho biznisu v budúcnosti, peniaze an začiatok treba a potom by mi pri správnych krokoch priniesli zisk.
no a zvyšok by som dal na účet niekam do Švajčiarska a zatajil by som sa poriadne, nech nejde po mne mafia
Mne osobne nič netreba, jedine by som si kúpil pár handier, priateľke niečo. Mesačne nejaké to vreckové, neskôr auto, dokončil školu a potom žiť niekde preč.
Peniaze by samozrejme spravovali rodičia.
s takou sumou by som si dokonca zivota vytieral rit 500 eurovkami
Napríklad taký dom, vieš si predstaviť aké haciendy sa dajú kúpiť a postaviť? K tomu pár áut keby si bol milovník, nejaké to lietadielko kebyže sa nechceš tlačiť v komerčných linkách.
Pár dalších domov v tvojich najobľúbenejších častiach sveta + jachta. Nejaké peniaze zožerie aj drahé oblečenie (len taká taška Louis Vouitton stojí 1000e), drahé žrádlo.
Nejde o to, že tie veci ti reálne ani netreba, ale minúť sa to určite dá.
Ono ale v reále neviem povedať, čo by som s tým robil. V prvý moment by som sa asi rozplakal a najskôr keby to niekto zistil tak by ma zabil.
Zacal by som skupovat domy po roznych krajinach proste vsetko co patri k tomu Podrobnosti ako auta nemusim spominat.
Radsej by som zostal v utajeni a zaobstaral si nejaku ochranku nez sa s tym chvalit.
Veru a este by som zaobstaral nieco pre @H8u aby mi odpustila