jednoznačne Subway. nikam inam som nechodila v Kanade, len tam. podľa mňa ponúkajú celkom zdravé jedlo, bez zbytočného prepáleného oleja. a tie dresingy sú mňam
majú menej mastné hranolky, ktoré sú zároveň aj menej slané a nie sú to len také špalíky
už som mala aj Whoopera........dobrý bol
na druhej strane jablková taštička a mc nuggets.......ale celkovo BK je kvalitnejší.........aspoň teraz, nová metla dobre metie........plus, mám to v Eurovei, rovno pri škole............
už pri vstupe mi je na grc z tých smradlavých prepálených olejov a hnusných psačích mäs........fujky fuj, nech príde na ních zemetrasenie a potopa.........filip
už som s fastfoodom skončila :p pokiaľ som bola v Írsku často sme zablúdili buď do Burger Kingu alebo Mcdonaldu ale teraz už našťastie nie je to fest nezdravé..možno nejakú zmrzlinu by som si tam ešte dala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ked uz tak naku kebabaren dobru.
už som mala aj Whoopera........dobrý bol
na druhej strane jablková taštička a mc nuggets.......ale celkovo BK je kvalitnejší.........aspoň teraz, nová metla dobre metie........plus, mám to v Eurovei, rovno pri škole............
inak mi to nechutí.... fuj...
Všetky ostatné sú kvalitou možno dosť podobné, ale trikrát predraženejšie. V Nordsee som zatial jedol najdrahšiu tresku v živote.