Ahojte mám taký problém. Kúpila som si mobil samsung galaxy A3 asi pred polrokom a už dobre dlhú dobu sa mi deje že len tak si zamrzne. Kedže má zabudovanú baterku tak musím počkať kým sa nevybije. Takto sa to stalo už asi 8 krát. KOMENT>>
Niekto nejaké rady? Alebo ho mám dať na reklamáciu ? Ale oni mi ho šupnú do opravy určite...najlepšie by bolo vrátenie peňazí lebo aby mu takto začalo šibať po cca 3 mesiacoch...
@Rici135 na ajfon ja nemam ale 5ka by uz snad taka draha byt nemala len otazka je kedy budem mat cas odtrepat sa do mesta odkial som to objednala mam tam ist radsej osobne teda?
Mne to pride ako keby sa uzivatel iPhonu snazil ociernovat android tak si vymyslel pribeh s vymyslenym modelom ktory ani nema android verziu aku realny ma.. ale mozno sa mylim
@77hanes77 tiez som urobil tu chybu a zaobstaral som si smartfon samsung... Uz tuto chybu neurobim. Samsungisti sorry, ale tie telefony su sracky za 5 korun.
Apropo chodten telefon reklamovat. Pekne zamrznuty ked je acupkat do predajne a ojebat o hlavu niekomu. A s usmevom prosim
@77hanes77 poznam tento reset, ale uz sa mi prestal takto zasekavat chvalabohu (klop,klop).
Ak by nahodou zas sa to zacalo diat..vyskusam to, a ak ani to nepomoze tak ta reklamacia. Ake zatial si nemyslim ze je to potrebne Neviem co sa udialo ze to zrazu zacalo ist ..nechapem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@Rici135 dám určite ale ked ho tam pošlem odmrznutý lebo sa to nedeje zas stále..aby mi nepovedali že mu nič nie je
len nech mi vratia peniaze a nedavaju do opravy
Ak nie, tak si zalohuj údaje (úplne všetko, čo máš telefóne) a urob factory reset ideálne cez recovery menu
Podržiš horné tlačidlo hlasitosti + vypínač
Dostaneš sa do recovery menu . V ňom sa pohybuješ tlačidlami hlasitosti a potvrdzuješ vypínačom
Nájdi tam wipe data (factory reset) a potvrď to
Al
Apropo chodten telefon reklamovat. Pekne zamrznuty ked je acupkat do predajne a ojebat o hlavu niekomu. A s usmevom prosim
Ak by nahodou zas sa to zacalo diat..vyskusam to, a ak ani to nepomoze tak ta reklamacia. Ake zatial si nemyslim ze je to potrebne Neviem co sa udialo ze to zrazu zacalo ist ..nechapem