VYJEBALA by som tie neonove snurky zo vsetkych tenisiek! o to lepsie, ked na jednej nohe ich ma dany uderenec KRIKLAVO ruzove a na druhej KRIKLAVO zelene!
neonovo zelene ale do ciernych..take toxickeee waaa ale osobne by som taku kombinaciu rdasje na dake tricko, nez na tenisky, ale ked je rec o nich tak..zeľenie
Jedno chlapča zo školy nosí čierne kanady a v nich krikľavo zelené šnúrky, vyzerá to neuveriteľne smiešne v kombinácii s čínskou hiphoperskou mikinou a takými kockovanými horskými nohavicami, neuveriteľný pozer a vtipný chlapec...
ale -radšej by som nenosila žiadne, ak tie také hnusné cestárske, krikľavé, čo sú teraz v móde, na grcanjé mi je z toho - deti si zase niekde zabudli zdravý vkus
@levicok a co ze boli drahe? Zarobil si si na ne? Keby sme sa tu mali bavit o tom kto ake veci nosi na sebe mozem ti zratat moje. Jebnute vygumovane decko.
Ooi!..."milujem" toto kopírovanie podľa toho čo je práve "in", potom to tak vypadá, že keď niekde stojím dlhšiu dobu mám pocit, že okolo mňa stále prechádzajú tí istí ľudia (blee)
K tým topánkam čo si tu postol, keď sa ti to páči, nech, no chcem ti povedať, že tu to nosia len deti a pozeri a navyše zdaju sa mi dievčenské, tá sexuálna tigria fialová kožušinka okamžite zvýrazňuje tvoje mužstvo
@ALL VY O NATO PICUJETE STE KOKOTI CO BYVATE ZA OPIICAMI V POJEBANUCH DEDINACH ALEBO NAVYCHODE DOPICE CHPDte DO WIEDNE DO BERLINA DO PRAHY A VSIMAJTE SI CO LUDIA NOSIA ,.. DOPICE
@levicok si si isty ze niesky damske? mozno sa mylim a su unisex totiz priatelkyna spoluziacka ma take iste tusim..osobne by som si nic take na nohy nedal ale sak kazdy podla svojho gusta tiez som chcel fialovo sede vansy zial nemali moje cislo a aby to nebolo az tak od temy ktoru si dal tak ci tak su tie tenisky moc farebne nechajt a tie snurky ktore su tam od vyroby..
@pernik nieak ho neobhajujem ale 13 urcite nema kedze je tusim druhak na strednej skole do ktorej chodim aj ja..
@levicok Chlapče keby tam bolo aj 6 man, tak ti každý zdravý a vidiaci človek na tejto planéte povie, že sú to ženské tenisky, v tom lepšom prípade pozerske a homosexuálne...
@levicok su to furt tí istý gestapaci čo by nas zavreli najradšej do koncentráku, čo po nás pasú ako pridrbaní lovci ľudí.........
keby voňali ako fialky, povedali by že sú osraté a neskutočne smrdia,
je to ich udel, že mame radi niečo pekné a jemné, je to pre nich niečo nepochopiteľné, stači sa pozrieť na ich profily, z takých osôb vyrastaju ďalši vrahovia, násilnici a to potom tak vypadá v tom svete..
mne sa pačia a dokonca sme na mole predvádzali v takých a podobných športovu modu a obuv 2009
Vy ste fakt pribrzdeni niektori. Ved nech si obuje oblecie co chce. Je to jeho vec. A takto ho zdrbat? A za co? Nepacia sa mi, ale teraz sa tu nebudem vyvysovat. Detsky sa teraz spravate vy a nie on...
v ktorom cirkuse budes hrat gasparka ze potrebujes take tenisky??
@38 ty chlapce, ty si kokot...a nechapem, preco by som sa mal zaujimat co nosia ludia niekde vo viedni alebo v inej zapadnej pici..ja budem nosit to co chcem nosit a je mi jedno ci vo vietname, v sudane alebo v nemecku...
"Choď si za svojím" ... A za čím? ... Za pourážaním každého, kto sa tu pristaví?
Súhlasím, že reakcie, ktoré príliš dehonestujú nejaké šnúrky na topánkach a označujú topánky ako výlučne babské a až príliš tým do niekoho rýpu nie sú moc na mieste (hoci podľa mňa nie je moc na mieste ani brať šnúrky do topánok ako vážnu záležitosť, ale čo už) ...
To, že niekto reagoval takto prehnane ale ešte nerobí levickove reakcie opodstatnenými, naopak, tie boli asi 9krát dementnejšie ako hociktorý príspevok, ktorý sa negatívne vyjadroval k samotnej téme ...
Myslím, že by si si mohol dávať pozor na to, aké správanie povzbudzuješ ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
-----
Prvá diskusia od čias problémov s intímnou hygienou pána s húsenicami, kt. mi vzala dych.
V krajnom prípade i zelené so žltými hviezdičkami, ale to len na slávnostné príležitosti.
oh shit!..aha..ty si chalan ..
Jedno chlapča zo školy nosí čierne kanady a v nich krikľavo zelené šnúrky, vyzerá to neuveriteľne smiešne v kombinácii s čínskou hiphoperskou mikinou a takými kockovanými horskými nohavicami, neuveriteľný pozer a vtipný chlapec...
ale -radšej by som nenosila žiadne, ak tie také hnusné cestárske, krikľavé, čo sú teraz v móde, na grcanjé mi je z toho - deti si zase niekde zabudli zdravý vkus
vyjadrujem svoj úžas nad tým, čo si sú dnes ľudia schopní obuť na nohy.
K tým topánkam čo si tu postol, keď sa ti to páči, nech, no chcem ti povedať, že tu to nosia len deti a pozeri a navyše zdaju sa mi dievčenské, tá sexuálna tigria fialová kožušinka okamžite zvýrazňuje tvoje mužstvo
Ale daj tam fialovú...
Takéto sračky sa vo svete nosili pred piatimi rokmi.
podla mna cool by si bol keby si ich nosil bez snurok
@freedomko cool je chodit bosý som to videl v New Yorku, tam je to v mode teraz. Sa chod pozriet!
inak ja si osobne myslim ze cool je chodit bosy po vode!
@pernik podla mna lev nema chromozomy
vlastne tie tenisky už sú.. ale s tými farebnými by to bolo horšie.
a že trblietavé, to ma položilo.
Skôr som rád, že to napísal, tým komentárom sa totálne degradoval a ukázal čo je to za kokotka
@broken tak som sa pomylil, ok
@pernik nieak ho neobhajujem ale 13 urcite nema kedze je tusim druhak na strednej skole do ktorej chodim aj ja..
» is.puma.com/pisa2?fn=/35/35...
aspon mame podla coho potom rozoznavat degesov
@levicok nenechaj sa nimi znechutit, a chod si za svojim.....a hlasoval som za zlte,aj ked ja by som dal do kazdej inu farbu.
keby voňali ako fialky, povedali by že sú osraté a neskutočne smrdia,
je to ich udel, že mame radi niečo pekné a jemné, je to pre nich niečo nepochopiteľné, stači sa pozrieť na ich profily, z takých osôb vyrastaju ďalši vrahovia, násilnici a to potom tak vypadá v tom svete..
mne sa pačia a dokonca sme na mole predvádzali v takých a podobných športovu modu a obuv 2009
filip
@38 ty chlapce, ty si kokot...a nechapem, preco by som sa mal zaujimat co nosia ludia niekde vo viedni alebo v inej zapadnej pici..ja budem nosit to co chcem nosit a je mi jedno ci vo vietname, v sudane alebo v nemecku...
včera mi prišli tieto tenisky a newím aké šnurky do toho...?
tam daj iba biele,čierne, alebo BLEDOMODRE
"Choď si za svojím" ... A za čím? ... Za pourážaním každého, kto sa tu pristaví?
Súhlasím, že reakcie, ktoré príliš dehonestujú nejaké šnúrky na topánkach a označujú topánky ako výlučne babské a až príliš tým do niekoho rýpu nie sú moc na mieste (hoci podľa mňa nie je moc na mieste ani brať šnúrky do topánok ako vážnu záležitosť, ale čo už) ...
To, že niekto reagoval takto prehnane ale ešte nerobí levickove reakcie opodstatnenými, naopak, tie boli asi 9krát dementnejšie ako hociktorý príspevok, ktorý sa negatívne vyjadroval k samotnej téme ...
Myslím, že by si si mohol dávať pozor na to, aké správanie povzbudzuješ ...
ok....
ok....
ok