Bol niekto na takejto stáži? Poznáte tento program? Aké mate skúsenosti?
Kedze som bola vybraná mám moznost sa takejto stáze zúcastnit a stravit tak niekolko týzdn. v UK...brali by ste to? čo myslíte oplatí sa to?
@smile152 to ani neni staz, skor taky vyletik za peniaze danovnikov EU ... ja som bol cez projekt Comenius v Lotyssku v 2008 a v Norsku 2009, a cez Leonarda bolo par mojich spoluziakov na 2 tyzdne v Turecku ... vidiet daco nove a zadara ? ... hlupy by bol clovek ostat doma
@smile152 strasne pochybujem , zase ja to neplanujem, takze neviem, ale nemyslim si, zeby ste tam isli nejako otrocit alebo co, skor trochu omrknut iny svet
@smile152 hej hej, myslim si, ze to bude len take obkukanie, daju sa vam pohrat aby ste na to len necumeli, ale zazili danu pracu na vlastnej kozi, ale tak urcite je to skusenost do zivota a mozes si povedat "bola som", nikto ti to nezoberie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
idem za teba !
nieze o tom neviem nic..len ma zaujímajú nejaké tie skúsenosti od ludí ktorí to uz absolvovali aby som vedela čo ma tam asi čaká
na kolko týzdnov ste tam boli? toto je na 10
vyletik?? ved my tam máme makať v nejakych firmach..a budeme byvat osobitne po jednom v host. rodinach
čiže sa nemusím báť že tam budem robiť od rána do večera, hej?
to dúfam..lebo platit nám za to nebudú ze tam budeme pracovať, len nám dajú vreckové