Pre mna dosť. Tiež nefajčím a som takmer abstinent (pred týždnom som svoju abstinenciu po 22 rokoch trocha prerušila ked som si dala jeden alkoholický koktejl)....Takže ked že to nerobím ani ja a zvlášť mi vadí fajčenie, (alkohol ani nie pokial to nieje to opíjanie sa každý víkend ale len tak nejaký pohárik semtam) tak sa mi viacej pozdáva osoba ktorá je tiež na tom ako ja.
Som fajčiarka ( abstinujúca ) a môj priateľ tiež ( snaží sa aj keď sem tam si dá tú cigaretu 2-3x za týždeň) ale isto je lepší chalan NEfajčiar kedže aj keď sa snažím prestať nedá sa to lebo je to dosť tažké keď vidím svojho priatela......
Ja som po 6 rokoch prestala fajčiť (začala som s tým dosť skoro, vtedy to bol taký "hit mladých" ). Pijem len príležitostostne v priemere raz za mesiac, takže ocením chlapa fajčiara, ale môže fajčiť, myslím že to je každého osobná vec. To pitie moc nemusím, pretože tomu človeku automaticky neverím, keď je niekde bezomna napitý. Samozrejme ak baba fajčí a chlomce kazdy piatok tak ta ako abstinenta ocení jedine ako šoféra
Z alkoholu mi je zle a fajcenie mi nechuti . U nas v praci fajci takmer kazdy a niektori piju aj za dvoch, cize ja som vzdy ten "zly" lebo nechcem ani jedno ani druhe
ako to že fajčí by som možno pretrpela, kedže aj môj otec fajčí a som zvyknutá na také prostredie, ale alkoholikov tak neznášam, že by som s ním nevedela vydržať aj keby neviem aký dokonalý bol
prekážalo by mi to, ale určite nie do rozhodujúcej miery ("ak neprestaneš fajčiť, rozídem sa s tebou")... ale našťastie sa ma to netýka a nemusím sa prekonávať aby som to frajerovi trpela, lebo nefajčí ani nepije
Stačí nikdy s tými vecami nezačať - nefajčím, nepijem 25 rokov a je mi fajn aj bez toho - no podaktorý ľudia nevedia ako byť šťastný bez umelej podpory nálady(alko ciga) - netreba im to zazlievať. Ide len o to že nedokážu byt šťastný bezdôvodne.
jasne ze taky chalan u mna ziska velke plus..ale aj keby fajcil a pil, zalezi v akej miere..aj ked fajcit by ozaj nemusel ale uplny abstitent? ja chcem chlapa co si da po veceroch so mnou aspon pivo
@enemy11 Napadol ma siamský buk. Ale nie, srandu si robím.
Taktiež nefajčím, pijem len príležitostne, aj to nie tvrdé, pretože z toho mi je ráno vždy zle a som celý deň odpálený. Takže ak už akcia, max vínko. Ale nie zasa čučkáris.
Jasné, že áno, lebo to sa dnes už ani nevidí! Pokiaľ ide o alkohol, tak nikdy by som nechodila s niekym, kto pije. No a že by fajčil, to by sa dalo nejako prežiť.
znamená to pre mňa dosť!
môj predošlý priateľ bol fajčoš a ták..
a mne to vadilo..smrdelo.
hlavne keď si pred spaniim zapálil a potom si ku mne ľahol do postele :ble: ......
som najviac rada, že teraz mám nefajčiara!
Ja tiež nefajčím vôbec a ako pil som už ale viac menej len zato že som chcel vedieť jaké to je sa ožrať.. Ale už dlho nepijem a ani nejak neplánujem v blízkej budúcnosti.
nie, nema to pre mna velky vyznam. vsetko s mierou samozrejme, ale to ze by bol striktne proti alkoholu alebo cigaretam by mu u mna nijako nepridalo. proste co sa tyka alkoholu, je uplne v pohode, ba dobre, ak nema problem ist obcas do mesta a dat si s kamosmi daco a co ja viem. ohladom cigariet, moc by som teda silneho fajciara nechcelam, ale zas, jedneho takeho som vedela velmi lubit a moc mi to neprekazalo, hm
Pre mňa to znamená dosť, hlavne ten alkohol...nemusí byť úplný abstinent, ak si občas (1-2x do roka myslím, nie do týždňa niečo vypije, v pohode, ale nie častejšie. Lebo ak si rád vypije keď má okolo 20, čo bude keď bude starší? No nie, ďakujem. A to fajčenie, no tiež by som nebola rada keby fajčil stále, ak príležitostne, to ešte znesiem, ale radšej nie. Takže odpoveď: áno, najlepšie je ak nefajčí, nepije
nefajčiar a abstinent by mi nevadil, ak by so mnou napriek tomu chodil pravidelne do krčmy a neremcal by mi ani na cigy, ani na pivo. ale preferujem fajčiara a neabstinenta
oceňujem to na svojom partnerovi, že nefajčí a nepije Každý, kto fajčí mi vyslovene smrdí od toho dymu a to ma dosť odpudzuje. No a keď vidím chalanov, ktorý nemajú problém na hocijakej akcii sa opiť a nevedieť o svete tak som poriadne šťastná, že môj taký nie je. Po pravde keď niekto už v 20 pije ako dúha čo bude robiť keď bude mať 40? neprežije deň bez chľastu? ďakujem neprosím.....
nevadilo by mi keby fajcil, ale asi by som chcela aby to obmedzil ked sme spolu (napr. na prechadzke), nemusim to dychat aj ja .. a kedze si sem tam dam pohar vina, tak by mi nevadilo keby si aj on prilezitostne vypil - ked to nie je tak, ze sa da kazdy tyzden dole
Je mi to jedno... na tom či je dotyčný fajčiar alebo nefajčiar mi nezáleží... a čo sa týka alkoholu tak pokiaľ nie je alkoholik, ktorý chlastá v jednom v kuse, ale dá si len občas, tak to beriem úplne v pohode...
Určite áno. Mne ako nefajčiarovi by sa dosť hnusilo bozkávať sa s fajčiarom (stačilo raz ). A to že nepije, je tiež fajn, keďže ani ja. Nevadí mi, ak by si dal pohár vínka alebo podobne, no ,,ožranpárty" každý piatok by som mu asi moc neakceptovala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Taktiež nefajčím, pijem len príležitostne, aj to nie tvrdé, pretože z toho mi je ráno vždy zle a som celý deň odpálený. Takže ak už akcia, max vínko. Ale nie zasa čučkáris.
*To bol vtip*
môj predošlý priateľ bol fajčoš a ták..
a mne to vadilo..smrdelo.
hlavne keď si pred spaniim zapálil a potom si ku mne ľahol do postele :ble: ......
som najviac rada, že teraz mám nefajčiara!
Ja tiež nefajčím vôbec a ako pil som už ale viac menej len zato že som chcel vedieť jaké to je sa ožrať.. Ale už dlho nepijem a ani nejak neplánujem v blízkej budúcnosti.
A že má pravdepodobne životaschopné spermie, tak!
ale zase keby si obcas so mnou vypil sampanske alebo pivo, tak by som sa vobec nenasrala