A určute existuje, ale či aj bezbolestne? Ak ťa teraz ľúbi tak medzi ľúbi a neľúbi je aj istý prechod ktorý neprejde len tak, že si to ani nevšimne a zrazu si uvedomí že aha, veď ja už k nemu vôbec necítim. Keď sa budeš meniť (pre ňu, logicky) k horšiemu, určite ju to bude trápiť.
vždy to bude bolieť... radšej povedať rovno ako predlžovať trápenie, jednak svoje a hlavne tej osoby, s ktorou byť nechceš... je to zbabelé a koncu sa aj tak nevyhneš... len bude s tým "predlžovaním" horší...
zase ste vsetci mudri, ale skuste niekomu citlivo povedat, ze vas nepritahuje tak, aby ste mu nesposobili komplexy na zvysok zivota, ale zaroven tak razne, aby pochopil, ze to myslite vazne a svoj nazor nezmenite
ja som svojej byvalej povedal na rovinu... pozri, uz ma nepritahujes, oci mi behaju po inych babach..ale oto az tak nejde. sme rozdielne spolocenske vrstvy... a zmylil som sa! bol som oslepeny laskou na prvy pohlad, teraz sa mi rozjasnilo pred ocami, prepac nie si uplne moj typ. je koniec.
jasné keď som bol ešte menej zrelý ako som teraz, tak som sa tak zbavoval baby, ktorá ma chcela (z dôvodu mojej zbabelosti)... noo a hral som retarda, uchyla a podobne.. celkom sa mi tá rola páčila noo a vysledok? najpr ma nenavidela a potom, ked ju to zalubenie preslo, presiel som aj ja do normalu a ostali sme kamosi
@jankofo Je mozne nejako nenapadne zmenit svoje spravanie tak aby nas osoba ktora nas lubi prestala lubit a sama odisla bez toho aby trpela?? - toto robia mnohí muži a poznám xy žien, ktorým, to vadí viac ako úprimné slovo že nie a prečo nie. Lebo toto je strašne egoisticé a zbabelé sorry. Osoba, ktorá Ťa ľúbi Ťa neprestane ľúbiť , lebo Ty ju už neľúbiš. A nepočula som zatiaľ o nikom , kto ľúbil odišiel zo vzťahu ,alebo bol odídený, a netrápil sa. Skôr sa tá baba bude eešte trápiť aj tým, že si jej klamal a že Ti nestála ani za to, aby si jej povedal pravdu.
uvedomujes si ze chces jednat so zivou bytostou co ma city? kamaratko to neni jak PC alebo nieco v telke, ze ked sa ti to nepaci alebo ta to omrzi, tak to jednoducho prepnes...ked si mal tolko odvahy dat sa s nou dokopy...tak naber aj odvahu na to aby si jej otvorene povedal co je vo veci...isto jej to ublizi menej nez z nej spravit hlupanu svojim spravanim...
Ja si myslíím že každáá vec potrebuje vysvetlenie.. Keď jej vysvetlíííš že ku nej nič necíítiš povieš jej to z očíí do očíí a nenechááš ju len tak v naivite že je všetko v poriadku no ty ju nemáš rád tak to zoberie..skor lebo ja si myslím že ju to bude trápiť..no potom pochopí ,že si jej za to nestáál keď si ju nemal rád no ked jej to nepovieš bude sa trápiť viac nebude vedieť čo s tebou .. a bude z toho na dne.. a ked jej to nevieš povedať z očíí do očíí tak si fakt veľký zbabelec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A určute existuje, ale či aj bezbolestne? Ak ťa teraz ľúbi tak medzi ľúbi a neľúbi je aj istý prechod ktorý neprejde len tak, že si to ani nevšimne a zrazu si uvedomí že aha, veď ja už k nemu vôbec necítim. Keď sa budeš meniť (pre ňu, logicky) k horšiemu, určite ju to bude trápiť.
Raz som sa o to snažila, ale jemu to proste nedošlo. Tak som mu to normálne povedala, že k nemu nič necítim.
ja som svojej byvalej povedal na rovinu... pozri, uz ma nepritahujes, oci mi behaju po inych babach..ale oto az tak nejde. sme rozdielne spolocenske vrstvy... a zmylil som sa! bol som oslepeny laskou na prvy pohlad, teraz sa mi rozjasnilo pred ocami, prepac nie si uplne moj typ. je koniec.