@hajzelodkosti k výbave sa nejdem vyjadrovať lebo neviem, ale ak acer ostáva verný svojej kvalite tak očakávaj, že sa ti do roka a do dňa rozpadne. true story bohužiaľ u mňa to znamenalo 700 eur vyhodených do vzduchu, tak sa ti snažím ušetriť aspoň tvojich 200
Zatial som to videl len na obrazku ... doslova Ani som nevedel ze Acer vyraba telefony. A nazor ... ee, ja by som si ho nekupil. Su ludia ktori kupuju taketo experimenty a neobycaje ... a su ludia ako ja ktori kupuju experimenty napr. len zn. Nokia, teda len od jednej znacky. Ale ak by som kupil a kupil dobre, mozno by som kupil aj v buducnosti nieco ine ... a stal sa zakaznikom znacky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@hajzelodkosti k výbave sa nejdem vyjadrovať lebo neviem, ale ak acer ostáva verný svojej kvalite tak očakávaj, že sa ti do roka a do dňa rozpadne. true story bohužiaľ u mňa to znamenalo 700 eur vyhodených do vzduchu, tak sa ti snažím ušetriť aspoň tvojich 200
a aky odporucate?
ale dnes by som radila HTC Desire S - podla mna priaznivy pomer cena/vykon.