Dostala som od jedneho chalana pozvanie na ples,vsetko bolo super,pravidelne sme sa stretavali,bol najviac zlaty.Prisiel ples,cely vecer sme sa bavili aj s jeho partiou,no na zaver mi z nicoho nic povedal,ze so mno nechce nic viac,naco ma tam tahal?
potreboval partnerku na ples. vy to nikdy nerobite, ze zavolate chalana vonku a potom po dlho case, ked sa vam zdoveri, ze chce daco viac odkopnete a poviete, ze nic viac nechcete?
tak pises, ze si sa bavila, to nie je dostacujuci dovod? preco z toho musi byt stale niekto v pici, ze ho bere druhy clovek ako kamosa a neplanoval s nim manzelstvo deti labradora?
najskor ma poslal kadelahsie a potom mi v noci vypisoval, ze som ho sklamala, ze mu niekto nieco o mne povedal a pritom som tych ludi videla prvykrat v zivote... a hlavne mohol pockat aspon na druhy den, nie mi prekazit ples odisla som a oni sa ostali bavit
nedorozumenie spôsobené slabou komunikáciou......hned na začiatku si sa ho mala spýtaj či len ako kamoši alebo je to pozvanie na rande.
----------------------------------------------
...prečo ludia nekomunikuju viac, predišlo by sa tolkým nedorozumeniam nie ?
Tak jeho pohnútky, dôvod prečo tam chcel ísť s tebou ti povie asi len on.
Buď to bol ten sebecký dôvod, že aby mal tam taneč. partnerku, alebo aj chcel, aby si sa zabavila... No ak počúva reči druhých ľudí namiesto rozhovoru s tebou, prečo ťa zaujíma na čo "ťa tam ťahal"?
@strangelove my sme uz randilii aj som unho prespavala, poznali jeho znami atd...predstavoval ma ako "jeho" ...a komunikovali sme dost aj o nas, ze je stastny ze ma spoznal atd... a ten strih na plese som nepochopila, mohol aspon pockat na dalsi den
@georg21 no skor mi ide o to ze sme riesili nieco viac medzi nami, a oznamit mi na plese ze nic z toho pritom som tomu nechavala volny priebeh a poslat ma domov mi nepride uplne OK
@kikakika1 Samozrejme, nie je to OK. Zachoval sa zle.
Asi si jednoducho spoznala ďalšiu jeho vlastnosť ako som už písal @9 Spoznávanie je aj tak celoživotná záležitosť života v priateľstve...
Ak ti nechce povedať prečo tak konal, nechaj to tak, zabudni, odpusti... lebo to aj tak z neho nevypáčiš. On by mal hovoriť sám o tom, ak mu záleží na vašom priateľstve...
ono sa to mozno bude zdat ako malickost casom, ale takych malickosti mozno bude viac, ja by som to nechala tak, mozes mat svoju spriaznenu dušu a nie nekoho kto ta ponizi, taky asi bude, preco nebit kreten znova ked si mysli, ze je to normalne a este napisat, ze sa v tebe sklamal
Captain is here!
Trulko je nedotklivý debko a keď videl ako sa vieš zabávať s inými neovládol svoju žiarlivosť a silou mocou sa na teba potreboval uraziť a dokázať si že je jediný morálny čistý. V hlave si ťa prehnane zaradil ako ľahké dievča, za to ako ťa vytancovali a smažil sa na teba psychicky pôsobiť a nejak sa "pomstiť" aby v tebe vzbudil výčitky svedomia za zradu, ktorá sa odohrala len v jeho hlave.
Alternatíva k tomu je, že ktomu všetkému mu jeden z jeho kamarátov o tebe nabulikal kraviny, ktoré si vyvodil z vašej spoločnej tancovačky.
@kikakika1 mozno na nateba ziarlil, mozno si niekam odbehla s nejakym chlapcom a on si domyslel ze ste si zatrtkali bez neho a pritom on ta riesil cely vecer. to vie chlapa nasrat.
@kikakika1 tak potom uz vies kde bol problem ked na teba ziarli aspon vies ze mu nie si lahostajna. ked ti to vycital, mala si sa nanho usmiat a povedat mu ze "ty ziarlis..." ako ze ti to lichoti
@xxar3s tak ale preboha nieco poviem a nie ze vsetko je ok, polhodinu predtym ma tam hladka za kolienka , pomedzi to nejake zazeracky z jeho strany a zaklincovane reakciou: nema to s nami zmysel
@kikusqa205 ja si myslim, ze mu nikto nic nepovedal, ludia ma tam videli prvykrat a bol opity niecim som ho nastvala a potreboval si dotiahnut skore a na druhy den to uz nechcel riesit, este sa mi ospravedlnil, ze sa mi tak malo venoval...a to je este horsie taketo psychosenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
----------------------------------------------
...prečo ludia nekomunikuju viac, predišlo by sa tolkým nedorozumeniam nie ?
Buď to bol ten sebecký dôvod, že aby mal tam taneč. partnerku, alebo aj chcel, aby si sa zabavila... No ak počúva reči druhých ľudí namiesto rozhovoru s tebou, prečo ťa zaujíma na čo "ťa tam ťahal"?
Asi si jednoducho spoznala ďalšiu jeho vlastnosť ako som už písal @9 Spoznávanie je aj tak celoživotná záležitosť života v priateľstve...
Ak ti nechce povedať prečo tak konal, nechaj to tak, zabudni, odpusti... lebo to aj tak z neho nevypáčiš. On by mal hovoriť sám o tom, ak mu záleží na vašom priateľstve...
@7
Trulko je nedotklivý debko a keď videl ako sa vieš zabávať s inými neovládol svoju žiarlivosť a silou mocou sa na teba potreboval uraziť a dokázať si že je jediný morálny čistý. V hlave si ťa prehnane zaradil ako ľahké dievča, za to ako ťa vytancovali a smažil sa na teba psychicky pôsobiť a nejak sa "pomstiť" aby v tebe vzbudil výčitky svedomia za zradu, ktorá sa odohrala len v jeho hlave.
Alternatíva k tomu je, že ktomu všetkému mu jeden z jeho kamarátov o tebe nabulikal kraviny, ktoré si vyvodil z vašej spoločnej tancovačky.
to ako keby som videl seba a jednu holku.