Myslite?? ... no asi to bude dosť odveci forum.. ale aj tak... myslite si .. ze teraz sa mi uz zadari a budem stastna??.... mam sa zajtra stretnut s chalanom... ktory sa so mnou chce strasne moc stretnut ... ale aj ja s nim... je o domna o 6 rokov starst
hmmm...pochopila som to tak ze ste si zrejme pisali niekde najprv...ale necakaj ze to dopadne prehnane dobre zajtra...zvykne to byt po osobnom stretnuti horsie nez obaja ocakavaju,kedze predtym sa poznali len z pisania a mali skreslene nazory o tom druhom a predstavovali si ho len v tom dobrom svetle...ale mozno ze prave vy si dobre sadnete aj osobne
skus a uvidis,mozes naviazat na temy o ktorych ste sa bavili cez net,alebo len tak,co ta zaujima.
Hlavne sa na nic nepretvaruj,bud normalna a uvidis,ci si sadnete. Ak ano,tak si dohodnite dalsie stretnutie,ak nie tak nic,sem tam si napisete cez net.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Hlavne sa na nic nepretvaruj,bud normalna a uvidis,ci si sadnete. Ak ano,tak si dohodnite dalsie stretnutie,ak nie tak nic,sem tam si napisete cez net.