Spoznala som fakt super chalana cez internet..problém však je, že býva ďaleko odo mňa disappointed: Myslíte si, že vzťah na diaľku má nejakú perspektívu??
Ahoj, počúvaj, toto nemá zmysel teda ak nebýva do 30minút od teba ... sám mám s takýmito vzťahmi skúsenosti a jediné čo pri tom dostaneš je trápenie ( pretože nemôžeš byť s dotyčným každý den). Dalej, máš 15rokov, takže pochybujem, že TY budeš môcť chodiť 100vky KM niekde za niakym chalanom. A dalej, nie každý je SUPER keď je super aj na nete vieš?...
Ako vravím, sám som takéto vzťahy mal, nemali žiadny zmysel ... len som pri nich minul neskutočné peniaze za dopravu. časom tak či tak ťa omrzí za ním chodiť, alebo jeho za tebou. Takže ti radím, nikdy to na nete moc nepreháňaj, radšej len chatuj a chatuj ... a nič zlé sa stať nemôže (hádam xD)
toto nevydrzi..urcite nie. poznam to.skoda ze si nenapisala,odkial je..okrem toho,to sa nepoznate? iba cez net?? to akoby ste sa ani nepoznali,pokial si nepisete rok..sa stretnete a fakt zistite,ze hm,tak tento nie je taky,akeho som si ho poredstavovala..alebo si nebudete rozumiet..mas 15,ty budes mat este tooolko chlapov..
zijem 1456 km od najbliesej slovenskej hranice...takyto vstah musi mat do buducna prespektivu ak nie tak to nema zmysel ak by si amla moznost byt nejak s nim tak skusit sa to da ale ak vies ze sa s nim uvidis raz dvakrat za zivot tak to iste nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ako vravím, sám som takéto vzťahy mal, nemali žiadny zmysel ... len som pri nich minul neskutočné peniaze za dopravu. časom tak či tak ťa omrzí za ním chodiť, alebo jeho za tebou. Takže ti radím, nikdy to na nete moc nepreháňaj, radšej len chatuj a chatuj ... a nič zlé sa stať nemôže (hádam xD)
2. v 15tich to nevydrzis
3. kolko ma rokov on ? 16?
4. sa stretnete budete spolu a zistite ze kazdy ma ine zaujmi a zaluby a bude po vztahu