ach jaj,,si pamatám ked som aj ja mávala takéto haluze :d,,ale už som v tejto oblasti čistý mamfpičista ,,aj ked tanec o ludoch nekedy dost vypoveda je to spôsob ako sa odreagovať,, a zabaviť,,a je to len na tebe,,čo do toho dáš
heh, tancoval som prvykrat asi na zakladke na telesnej, sme to mali dokonca znamkovane a mal som jednotky ale to boli len spolocenske tance, a odvtedy som na to nejak nemal prilezitost, coz je skoda... ale naposledy som tancoval na jednej action, to bol belgicky tanec a keby ste ma videli, tak padate, heh, ale sak snazil som sa, som nahovoril jednu holku, co nechcela ist ani za svet, ale som je presvedcil, ze ved ani ja to neviem ale nabuduce to bude snad lepsie
skús to najprv pred nejakou kamoškou ktorá chodí tancovať a myslíš si, že to vie a poradí ti a potom uvidíš že čo a ako keď ťa pochváli, smelo do toho, ale keď ti povie, že si drevo nebuď smutná a makaj na sebe ja som dakedy nevedela ani zadkom vrtieť
pekne nata....dobre vies ze mne tvoj tanec nikdy nevadil....nikomu nevadil....a môže ti byt jedno kto sa ti smeje a kto nie...aj ja tancujem tak ako tancujem a ostatní ludia ma netrapia
Neboj sa,že ťa vysmejú..ja mám vždy ten strach,keď mám vystupovať pred spolužiakmi,ale potom mi je to už jedno.Síce viem,že keď prídem na druhý deň do školy,budú sa mi posmievať,ale v tom danom okamihu,keď tancujem je mi už všetko jedno. Užívam si to. Vykašli sa,ak sa ti budú smiať.Iba to bude znamenať,že nemajú pochopenie pre niečo úžasné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
potom laci strike,anička strike, melania,johny..
uplne ich žerem si ber priklad