Pred chvilou som skusal acronis a potrebujem obnovit spomaleny zapratany system ,lenze nemam cistu zalohu teda vobec a keby som ju vytvoril tak by som tym padom vytvoril zrejme zalohu s bordelom takze potrebujem vasu radu ze co mam robit a ako postupovat
@dannyd14 neviem, čo chceš, ale na fakt zaprataný systém iná spoľahlivá vec ako obnovenie existujúcej čistej zálohy alebo clean reinst neexistuje.
Ovládače si pohľadáš na nete, sú free. Zvykni si, že na zorientovanie v kompoch musíš niektoré chyby urobiť sám a odmakať si aj ich opravu, aby si si už neskôr pamätal, že sa im máš vyhnúť.
vlastne pokial win bezi a neni nejak kriticky poskodeny (ci uz napadnute systemove subory virusom atd atd) tak neni dovod na reinstall...vsetko sa vycistit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ovládače si pohľadáš na nete, sú free. Zvykni si, že na zorientovanie v kompoch musíš niektoré chyby urobiť sám a odmakať si aj ich opravu, aby si si už neskôr pamätal, že sa im máš vyhnúť.