Ten activation key ti zohnať neviem, ale chcel by som vedieť, v čom je to lepšie ako iné distribúcie, ktoré sú úplne zadarmo a môžeš ich používať bez toho, aby si musel hľadať nejaký kľúč?
ide o to že na linux XP su kompatibilné subory tak isto ako aj na windows XP viem že aj na ine linuxi su rozne softy aby sa dali spuštat i tieto veci ale ide mi hlavne o nainštalovanie modemu
No ja sa v tom veľmi nevyznám, ale podľa toho, čo som čítal, je s modemom problém veľmi často a ani veľmi nezáleží na tom, akú máš distribúciu. Napríklad ja som ich už skúšal viac a nikde sa mi nepodarilo nastaviť wifi.
A nerozumiem tomu, čo myslíš tými kompatililnými súbormi.
modem sa da nastavit na kazdej distro ... ja som s linuxom zacinal na archlinuxe, ked sa instaluje z fullCD tak bez problemov aj modem ... len treba hladat na forach
Na linuxe neni problem rozchodit hociaky hardware a to este skorej nez na windoze, staci mat len to sprawne distro a najnowsi kernel, ktory uz mozno ma podporu twojho hardware zacompilowanu.. Ak nie tak precompilacia kernelu w dnesnej dobe, je nieco co mozme prirovnat ovladaciemu panelu wo windoze, samozrejme zas to zalezi od distribucie.
Jediny problem z modemmi bol na dial-upove win modemy, ale to uz je w kerneli daaaawno wyriesene...
ach jaj, tak skus sa pozrieť n p2P siete ako je napríklad kazza alebo limewire, či emule, tam to určite nájde, len zadaj hladanie ako linux-xp serial, a potom niečoti určite nájde, napríklad nejaký txt súbor ale inak odporúčam radšej si stiahni nejaku rozumnejšiu dostribuciu ako je napr. mandriva 2007 free, potom pripojiš ako skusený užvateľ plf, či contrib knižnce a máš mandriva full
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A nerozumiem tomu, čo myslíš tými kompatililnými súbormi.
Jediny problem z modemmi bol na dial-upove win modemy, ale to uz je w kerneli daaaawno wyriesene...