ze mam teraz novy noebook a mam tam vistu a potrebujem si tam naistalovat adobe flash player aby mi isla videa a take veci. lenze ked si stiahnem tu instalcku a tvorim ju, tak s ami tam vyhodi take okienko kde je n
No ono aby to nainštalovalo potrebuje vypnutý firefox, čo je podľa mňa dosť drbnuté... ale čo už... ja som mal podobný problém ke´d to napíše vypni si mozilu a stlač Try again a malo by to ísť...
Ano musis mat vypnuty firefox...ale ja ked som mal vistu tak na firefoxe mi ten adobe vobec nezobralo ako co by nebol vobec nainstalovany ale ked som isiel cez prehliadac IE tak vsetko fungovalo...
čawte.potrebujem poradiť.mám nahodený windows ultimate 09.ked chcem spustiť nejaké video na youtube vyhodí mi ponuku nech si stiahnem adobe flash player.ked to urobím a znovu chcem prehrať video vyhodí mi okno že
v aplikácii internet explorer sa vyskytli problémy s flash playerom a stránku mi zruší.potom už neotvorím nijakú stránku ani cez I Explorer ani cez Mozilu.
ked chcem otvárať stránky tak flash player musím vyhodiť ale tým pádom
zase nespustím nijaké video na youtube.ked niekto vie tak poradte.diky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
niekto ti poradi a ty sa na to vyseres, lebo tty tomu nechapes...
kriste pane to je take tazke stlacit krizik?
VISTA FUUUUUUUUUUJ
v aplikácii internet explorer sa vyskytli problémy s flash playerom a stránku mi zruší.potom už neotvorím nijakú stránku ani cez I Explorer ani cez Mozilu.
ked chcem otvárať stránky tak flash player musím vyhodiť ale tým pádom
zase nespustím nijaké video na youtube.ked niekto vie tak poradte.diky