Mam tieto oba programy na upravu fotiek a inych moznosti... Hladala som aj cez google, ale moje hladacie schopnosti asi nejak zlyhali.. .. Neviete kde by som nasla, nejaky "návod" ako oba programy pouzivat, resp. ake su v nich moznosti at
no tak priruciek na Photoshop je habadej, ale je to strasne narocny program, ja osobne pouzival corel 11, zatial mi to vyhovuje, a zoner photo studio, tam tusim staci dat len napovedu
taka palicka alebo taka hovadinka je tam na photoshopee. ze si nieco oznacis dak tvar stlacis nastroj na malovanie a to co mas ozancene tak to sa ti azfarby Image Ready to asi je.
vsak na www.stahuj.sk ci www.tahaj.sk ci ako to je vsak tam su take prkotinky
taka palicka sa vola Magic Wand Tool a oznacuje automaticky cast obrazku s identickym odtienom a farebnou skalou. image ready je program dodavany ku photoshopu tusim na kreslenie nie na upravovanie fotiek. farbu oci zmenis roznymi sposobmi najjednoduchsi je ze si lasom oznacis celu duhovku zmacknes shift oznacis si aj druhu duhovku a potom vyberies hue/saturation a tam sa pohras s nastavenim snad ti to pomoze ,,, ja s photoshopom zacinam ale velmi podobne to fungovalo u macromedie fireworks 8 a to je tiez slusny program vela zdaru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
vsak na www.stahuj.sk ci www.tahaj.sk ci ako to je vsak tam su take prkotinky