Poznáte slávnu spisovateľku, pravdepodobne najznámejšiu ženu, ktorá písala detektívky Agathu Christie? Páči sa vám ten štýl kníh/filmov, kde bohatí Angličania na začiatku minulého storočia s úplnou eleganciou vraždia? K jej najznámejším detektívkam patrí
Agatha Christie zvladla svoje spisovatelstvo dokonale. Postava Hercule Poirot sa mi paci najviac, obcas si tento serial pozriem, je to riadne premyslene
@8 súhlas, David Suchet rules! a dokonca v starších verziách, kde Poirota hral niekto iný, hral policajta...
a nie všetky tie detektívky sú také, vo veľa za Poirotom niekto prišiel a objednal si ho (máme doma takmer celú Christie ) a nesúhlasím, že je dokonalý, má len vytrénovanú šedú mozgovú kôru, ako by on sám povedal
no je to hlavička, aj ma ovplyvnila, napísala som vlastnú zápletku, určite nie tak geniálnu než ona; a vlastne po tom, čo som čítala twilight´t "zápletky", som kričala v duchu, že toto potrebuje aspoň percentík z duše agathe christie...
Poiretove gate poznám od a po zet, ale Marplovej sieťku na hlave nie, pokúšala som sa po Poiretových knižkách, lebo som chcela byť v kontakte ešte s autorkou, ale bol to prešľap
sa mi páčila ešte tá detektívna časť troch pátračov, kde bola do busty schovaná drahocenná vecička alebo nejaký trpaslík ju mal, už neviem, o čo išlo, ale pamätám si ten pocit, jak som to netrpezlivo rýchlo čítala a bolo dajaké detektívne, nie? pítra, ako atléta, som mala najradšej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a nie všetky tie detektívky sú také, vo veľa za Poirotom niekto prišiel a objednal si ho (máme doma takmer celú Christie ) a nesúhlasím, že je dokonalý, má len vytrénovanú šedú mozgovú kôru, ako by on sám povedal
@otvoreneokno mas total pravdu a niekedy aj oddychujem,a bratovi sa pri tom dobre spi
Poiretove gate poznám od a po zet, ale Marplovej sieťku na hlave nie, pokúšala som sa po Poiretových knižkách, lebo som chcela byť v kontakte ešte s autorkou, ale bol to prešľap
sa mi páčila ešte tá detektívna časť troch pátračov, kde bola do busty schovaná drahocenná vecička alebo nejaký trpaslík ju mal, už neviem, o čo išlo, ale pamätám si ten pocit, jak som to netrpezlivo rýchlo čítala a bolo dajaké detektívne, nie? pítra, ako atléta, som mala najradšej