no jo, zakladam dve diskusie, vsak ma nezabijete, ale tot je mimoriadne zivotne dolezite
milovnici detektivok od christie, mam problem, bo uz neviem najst ziadnu knihu, co by som este necitala, z poireta mi uz sibe, tak mi popiste dake nazvy, nec
sherlocka som citala este pred agathou a ked mozno nie vsetko, asi dve knihy, a este detektivne prbehy otca browna, a to bolo perfektne, lepsie opisane ako agatha, hoci agatha je skor srdcovka, sa neda peovnavat
puknute zrkadlo som si teraz pozicala, ale je to marlovka, no neviem dufam, ze to nebude strata casu, moja prva marplovka, mrtva v kniznici , to znie lepsie, to si rezervujem, dikyyy
vrazdu rogera ackroyda som citala a ten koniec je urobeny genialneeeee...akoze poznam styl a.christie, parkrat sa mi podarilo aj odhalit vraha pred poirotom/marplovou, ale toto bola sila...sherlock je fajn, viac oddychovka, ale na agathu nemaaaaa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Iné ma už nenapadajú, ešte som čítala zopár kníh a jeden román ale nepamatam si názvy
ak si uz precitala vsetko tak skus knihu
Nech to zostane v rodine!
pisala to Daniela Kapitáňová
a je to fakt super detektivka
puknute zrkadlo som si teraz pozicala, ale je to marlovka, no neviem dufam, ze to nebude strata casu, moja prva marplovka, mrtva v kniznici , to znie lepsie, to si rezervujem, dikyyy