s jedny chalanom..on isa dal idokopy..a odvtedy..už su spolu nejake tri mesiace..ale ona ma uplne mam pocit vyškrtla zo života...nechdoime spolu von,,ona už chodi len s ni ma jeho partou...bavime s aakurat ked jej treba nieco zo skoly... a tak..ja jej nebranim mat farjera alebo co ja som praveze rada ze je stastna ale zasa ma nemusela vylucit zo svojh ozivota... ...uz som jej to aj hvoorila ale povedala m inato ze ci chcem aby s sni mteraz rozisla..ale tak to nie je ale proste,,....nase kamaratstvo je v haji.. prosim poradte
uplne sa zmenila..je ku ne uplne drza..vobec sa so mnou nebavi..teraz je odrazu kamsoka s ludmi ktorych predtym vobec neriesila a niektorych z nich ani nemala rada co stale opakovala...je mi blbo ked pridem aj do skol..sedime spol uale cez prestavky len chodi za svojim inovymi kamsokami,,ako hned ma taha za sebo uaby to nebol oaz take..ale on isa tam bavia o tom jak bolo vonku a ja sa tam citim jak debil.. bo oni co chodia vonk uta su same pariky..ta maju spolocne zaujmy...sak naco jej vlastne mna este,,,
to si mam teraz hladat novu naj kamošku či čo...jooj..život je svina,,normalne zasa placem.. v laske som sa sklamala jak. ..teraz stratim aj kamosku...ja to nevladzem uz niekedy..
bud sa unormali po nejakej dobe alebo kasli na nu..ale podla mna jej to po case dojde ze kde ma naj kamosku.skus ju tiez tak trocha ignorovat,alebo jej to povedz face to face ze jak sa veci maju a ze co citis / vnimas z jej strany.mozno zistis ze jej na tebe uz tolko nezalezi a aspon sa nebudes trapit kvoli osobe co za to nestoji.howgh.
Neplac, tak to obrat....ona na teba kasle a ty sa este za nou tahas...aj ked sa ti to zda proti srsti, fakt, vybodni sa nan u a najdi si ine kamosky amozno natrafis aj na lepsiu najlepsiu akmaratku ako je ona (mozno urcite) a medzitym jej to dotrkne, ked ju zrazu prestanes volat von a za inymi aj ty pojdes a ak je aspon dobra kamoska tak si to vsimne ak nie tak si nerpisla o nic len o jedneho porkytca v okoli a to je vlastne dobre ber totak, ze vsetko zle je na nieco dobre, najdi si nove kamosky, mozno padnes do oka nejakej brstovi a bude ti este lepsie ako by ti bolo s nou ;+)
No každý má aj zlé aj dobré obdobia. Ona sa zmenila a s tím už ty asi nič nenarobíš. Mala by si si hladať novú kamošku, alebo rovno chalana, to je len na tebe. Ak ani jedno s toho začni sa venovať novým veciam (záujmom). Ja nemám momentálne ani dobrého kamoša, ani babu. Som po skoro dvojročnom vzťahu a našiel som si nové obzory, nehladám ani babu, ani najlepšieho kamoša.
@fxx mam s nim ichodiť von?..vieš ja by som aj chodila ale ked je tam všetko sparikovane..a citiš sa tam jak tretie koleso na voze ekd ides s nimi v aute a sa tam olizuju jak...
face to face som jej to hvoorila..ale ona akoby ani nepočuvala a brala si všetko tak ako ona chce..čo mi povedala bolo že.."A TO čO TERAZ ODO MNA čAKAš,.žE SA S NIM ROZIDEM?"...
asi tak..proi tom mne o to nešlo ved ja chcem aby mala chlapca..s chlapcom stravi ešte cely život a ja si s noiu domacnost nezaložim..ale..tu ide o to kamratstvo..
asi pred dvoma tyzdnami,,bo už som k nej bola taka dosť blba...tak mi pvoedala že pojdeme spolu na disko...posli sme..povedala že tam za nou frajer nepride lebo to bude rposte babsky vecer..ňa ze aj ked pride,,da mu pusu a vyzenie ho...a
odrazu on prisiel ja pozeram...sla som si zatancovat s jednym kamaratom odrazu pridem do boxu a ona ze zaraz pridem...a prisla na koiec disko..ja som sa jej pdoajkvoala ze super vecer a ona sa na mna vydlabe ze ja som s nopu vobec nebola bo som tancovala s tym kamaosom...a co so mtam mala sediet a cuumiet na nich ked tam prisiel?:..
joooj
uz nemam nervy na take veci
@blinka414 tak ona uz asi o to kamaratstvo nestoji.
ja by som ju uz radsej nechal tak,mozno ze to raz olutuje,mozno nie,najdi si novych super kamosov,chod von aj ty s inimi,nemusite sa zas ale na seba hnevat alebo tak ja neviem,frajer je pre nu dolezitejsi ako ty, za takouto sa plakat neoplati,radsej rychlo zabudni
asi to takto nejak urobim...
A dufam ,,naozaj dufam, že ma nikdy nebud epotrebovať...
ja zasa neisom na tom az ta zle zeby som nemaa inych kamaratov okrem nej,,mam ich dost a vela z ncih je takych co im aj o druhej noci zavollam ze mam problem a oni mi pomozu..sice vacsinou su to sami chlapci ale..co uz,,,s chlpcami asi vychazam kamaratksy lepsie ako s holkami..sice iva mi bude chybat ako kamoska ale..co uz...dufam ze bude šťastna
tak dakujem vam za vase nazory dufam že to bude fajn..ešte raz dakujem..pomohli ste mi...
viem co citis..presne toto sa stalo aj mne,veruze neprijemne..
ale nakoniec zistila ze ten chalan je kkt,a zrazu sa so mnou zacala mrte bavit..ja cumim,ale nakoniec sa to nejako dalo dokopy..proste ber ju s nadhladom
no....aj ja odkedy mám chalana kašlem na kamošky...kýms a nnerozídu, nebudete už tak spolu...vetdy mala iba teba a ty len ju..no teraz ona má jeho aj teba..
ahoj...no netrap sa, to su taki ludia. a mozno iba toto obdobie a casom ju to prejde. ale teraz za to nestoji, ked sa na teba vykaslala iba kvoli tomu. urcite si raz najdes kamosku, ktora bude pri tebe stat nech sa deje cokolvek nechaj ju zit si po svojom, lebo takto sa trapis iba ty, aj ked je jasne, ze to nie je lahke
POROZPRááVAJ SA S ňOU O TOM....POVEDZ JEJ žE SA ZMENILA A žE TO Už NIEJE AKO PREDTýM....AK JEJ NA VAšOM KAMARááTSTVE ZáLEží TAK S TýM NIEčO SPRAVí,AK NIE,TAK TO AKO KAMARááTKA ZA VEľA NESTOJííí.
A NAVEKY S TýM CHALANOM TIEž NEBUDE ALE čAKAť KýM SA S NíM ROZíDE NIEJE BOHVIEčO... JEDNOZNAčNE SA S NOU POROZPRáVAJ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Baby dokážu byť svine, to poznám
face 2 face !
face to face som jej to hvoorila..ale ona akoby ani nepočuvala a brala si všetko tak ako ona chce..čo mi povedala bolo že.."A TO čO TERAZ ODO MNA čAKAš,.žE SA S NIM ROZIDEM?"...
asi tak..proi tom mne o to nešlo ved ja chcem aby mala chlapca..s chlapcom stravi ešte cely život a ja si s noiu domacnost nezaložim..ale..tu ide o to kamratstvo..
asi pred dvoma tyzdnami,,bo už som k nej bola taka dosť blba...tak mi pvoedala že pojdeme spolu na disko...posli sme..povedala že tam za nou frajer nepride lebo to bude rposte babsky vecer..ňa ze aj ked pride,,da mu pusu a vyzenie ho...a
odrazu on prisiel ja pozeram...sla som si zatancovat s jednym kamaratom odrazu pridem do boxu a ona ze zaraz pridem...a prisla na koiec disko..ja som sa jej pdoajkvoala ze super vecer a ona sa na mna vydlabe ze ja som s nopu vobec nebola bo som tancovala s tym kamaosom...a co so mtam mala sediet a cuumiet na nich ked tam prisiel?:..
joooj
uz nemam nervy na take veci
ja by som ju uz radsej nechal tak,mozno ze to raz olutuje,mozno nie,najdi si novych super kamosov,chod von aj ty s inimi,nemusite sa zas ale na seba hnevat alebo tak ja neviem,frajer je pre nu dolezitejsi ako ty, za takouto sa plakat neoplati,radsej rychlo zabudni
A dufam ,,naozaj dufam, že ma nikdy nebud epotrebovať...
ja zasa neisom na tom az ta zle zeby som nemaa inych kamaratov okrem nej,,mam ich dost a vela z ncih je takych co im aj o druhej noci zavollam ze mam problem a oni mi pomozu..sice vacsinou su to sami chlapci ale..co uz,,,s chlpcami asi vychazam kamaratksy lepsie ako s holkami..sice iva mi bude chybat ako kamoska ale..co uz...dufam ze bude šťastna
tak dakujem vam za vase nazory dufam že to bude fajn..ešte raz dakujem..pomohli ste mi...
ale nakoniec zistila ze ten chalan je kkt,a zrazu sa so mnou zacala mrte bavit..ja cumim,ale nakoniec sa to nejako dalo dokopy..proste ber ju s nadhladom
A NAVEKY S TýM CHALANOM TIEž NEBUDE ALE čAKAť KýM SA S NíM ROZíDE NIEJE BOHVIEčO... JEDNOZNAčNE SA S NOU POROZPRáVAJ