Mozno ta ma ten chlapec rad a nevie ako ti to ma povedat, tak to vyjadruje svojim sposobom. Skus mu nejak dohovorit. A urcite mas v triede vela kamosov, tak nech sa ta zastanu .
keď si fakt nedá povedať tak prestúp na inú školu alebo trvaj na tom, aby ho vylúčili, keď máte 17 tak už máte povinnú šk. dochádzku za sebou, čiže si to tuším aj škola môže dovoliť...
Určite to nerieš sama. Povedz rodičom nech idú za triednym s tebou, nech sa to vybaví normálnou cestou. Ak triedny nič nezmôže, zájdite za riaditeľom (ten je povinný zamedziť šikanovaniu žiakov a študentov). Ak by bolo potrebné dajte mu to na papieri, kde sa Vaši podpíšu ako tvoji zástupcovia, keďže nie si plnoletá. Pokiaľ to bude mať na papieri a nebude to riešiť sám riaditeľ, tak z toho škola môže mať dosť veľké opletačky
Ak už o tom všetci vedia a učitelia sa k tomu nemajú, podal by som v škole sťažnosť písomne a následne by som sa v prípade potreby sťažoval na sociálke, aby prešetrili, či to decko náhodou nie je zle vychovávané, ak by im domov prišla na kontrolu sociálka, asi by sa rodičia zamysleli, či si doma nevychovali debila
Ak to tvoji rodičia a učitelia vedia, a on ti stále robí zle, tak potom sú neschopný riešiť takúto situaciu Od rodičov by som to nečakal, ale učitelia klasika .... Rada pre teba Vezmi paradajku a jebni mu je do ksichtu..potom vezmi vajce a jebni ho doň Rob si z neho srandu a uvidíš všetko bude okáááy .. Hlavne sa ho neboj Pre boha človeka sa nesmieš nikdy bááť ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Keep SMILE
...s Berettou si dá rýchlo povedať.