Ahojte, mám takýto problém, pred asi pol rokom som sa rozišla s bývalým priateľom.
Neboli sme spolu dlho, ale veľmi som ho milovala. Nechala som si určitý čas, nech ma bolesť prejde, ale nejako to neišlo. Tak som si našla ďalšieho priateľa, aby som zabudla na toho prvého. Ale ani to nepomohlo, stále myslím na toho prvého. Bývalý má tiež
Veď ja ich už mám poskladané, viem čo je správne, len prečo to tak strašne bolí, keď ho vidím a sníva sa mi s ním, keď prejde okolo mňa a cítim jeho vôňu chce sa mi ho pobozkať? Súčasný priateľ je ku mne strašne chladný, jeho dotyky so mnou nič nerobia a všetko mi na ňom prekáža. Hlavne aký je neskutočne nudný patrón, že nemáme nič spoločné. Správa sa ku mne síce pekne, ale stále ho musím porovnávať s predošlým. Pričom ten predtým z toho vychádza na celej čiare lepšie. Neviem čo s tým. Bývalý bol dosť veľký grázel, ale aspoň som sa cítila pri ňom milovaná a že žijem. Súčasný je jeho pravý opak, neublíži mi síce, ale nič k nemu necítim.
sorry, ale si neskutocna pica. chudak tvoj terajsi priatel a zelam mu aby toto nasiel a videl aka si jebnuta chudera. a davat ti radu sa vobec neoplati, lebo mozog a rozum ti evidentne v lebeni chyba podla toho vsetkeho co si tu popisala.
ahoj frota, urcite kazdy vie ako sa citis , ale tiez si nemyslim ze to je pekne od teba ako sa chovas k terajsiemu ,,mala by si si to ulezat v hlave a proste len tak si uzivat zivot a k nikomu sa neviazat az kym to neprejde.Mala som rovnaky problem a bolo to zlozite velmi zlozite tiez som bola popletena s toho . takze hlavu hore usmev na tvar a urcite neublizuj tvojmu terajsiemu , nie je to prijemne , a ked to zisti tak ho to bude dost boliet presne ako teba. AK uvidis co si sposobila drzim prsty a daj vediet
a tiez si myslim ze ked jej tu budete nadavat tak jej to urcite nepomoze ona vie ze urobila chybu ked sa pyta o pomoc a nazory ,,,, vobec sa mi to nepaci nie ze by ste jej poriadne vysvetlili ale jej nadavate , urcite ma chudinka chaos
@crazybird nie, nevie, že urobila chybu (alebo to minimálne tak nevyzerá), doteraz len riešila, ako ju bolí pohľad na bývalého a povedala, ako sa s tým novým nudí, nikde nie je spomenuté, že by ju vôbec napadlo, že toto konanie nie je dobrý nápad a vysvetlené je to dostatočne, ako inak sa to dá povedať, ako že je to voči nemu nefér?
možno som sebecká, ak s ním zostávam, ale určite som neišla do nového vzťahu s tým, že s terajším budem nudiť a nebude mi to vyhovovať, chcela som ho ľúbiť, lenže to holt nejde. Prišiel mi ako dobrá alternatíva a milý chalan, myslela som si, že sa zaľúbim. A on už tiež dlho hľadal partnerku pre seba a nejako sa mu nedarilo. Chcela som zabudnúť a skúsiť by šťastná. Neviem čo je na tom zlé. Určite nemám v úmysle ubližovať mu.
@frota345 dam ti radu ... co najrychlejsie povedz terajsiemu ze to nema zmysel a ukonci to a ries si svoj problem s byvalim sama nie dotoho zatahujes aj terajsieho ... ked ho nehas potom to ries a zistuj co by bolo preteba najlepsie ...to je prvy krok ktory je spravny a ktory by si mala urobit
@anzu samozrejme ja viem ze to nieje voci nemu fer ,,ja som to myslela tak ze by ho mala nechat a vycistit si hlavu aby bola chvilku sama a uzivala si a netrapila ho !
@frota345 - a nad čím chceš rozmýšľať?načo si sa hneď hrnula do ďalšieho vzťahu, keď si dobre vedela, že si tú vec s bývalým ešte neprekonala? a píšeš, ako by bola chyba tvojho terajšieho priateľa, že TY ho neľúbiš - ak on chce s tebou tvoriť pár a ty nie, načo je ti potom taký vzťah? len aby si s niekým bola? príde mi to strašne úbohé
a nehnevaj sa, ale chcela si poznať názor, chcela si radu - takže radšej sa porozprávaj s terajším priateľom ako dospelá, rozídete sa a ty ostaneš sama, ale aspoň budeš mať čas o všetkom premýšľať a možno stretneš konečne nejakého normálneho chlapa, ktorého budeš ľúbiť aj ty
a ak ťa bývalý tak vyvádza z miery, obmedz s ním kontakt na minimum - na zlomené srdce je predsa najlepším liekom čas
Nie je to chyba môjho terajšieho priateľa, je to len moja chyba, že ho neľúbim... chcela som si pomôcť, nemyslieť na bývalého, nájsť lásku inde, lebo ma nevedela prejsť tá strašná bolesť a nedá sa nestretávať ho, lebo máme spoločných kamarátov a na polovici akcii kam idem ide aj on. Totiž teraz chodím s jedným s našich spoločných kamarátov. To by som sa musela prestať stretať so svojimi kamarátmi a sedieť len doma. A teraz si mám prestať užívať život a prihliadať stále na to, čí tam on príde aj s frajerkou? Keď sa tam náhodou objaví mám odísť odtiaľ? Toto sa mi zdá blbé. Pred nedávnom som sa dozvedela, že začal s terajšou bývať, takže ju teraz budem stále vídavať s ním všade. Môj terajší priateľ je tiež určitým spôsobom taká hrádza medzi bývalým a mnou. Zatiaľ mi pomáha aj nevšímať si ho, keď sa niekde objaví.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
pretoze on je ten, komu sa najviac krivdi.
ako sakra dokazete byt s niekym, s kym to nemyslite ozaj uprimne ale tahate to (ho za nos) len pre svoj osoh??? (ach)
Myslíš na to, aká si ublížená TY a čo ten chlap čo je teraz s tebou dpč? Robíš mu to isté, možno ešte aj horšie. Si teda podľa mňa ohromný egoista.
Viem, že je ťažké zabudnúť, ale pomôže ti len čas. Mne nestačil pol rok, ani rok. Proste čakaj, nič iné sa nedá poradiť.
a nehnevaj sa, ale chcela si poznať názor, chcela si radu - takže radšej sa porozprávaj s terajším priateľom ako dospelá, rozídete sa a ty ostaneš sama, ale aspoň budeš mať čas o všetkom premýšľať a možno stretneš konečne nejakého normálneho chlapa, ktorého budeš ľúbiť aj ty
a ak ťa bývalý tak vyvádza z miery, obmedz s ním kontakt na minimum - na zlomené srdce je predsa najlepším liekom čas