no je tu problém má dievča.. predtým keď s ňou nebol som si ani neuvedomovala čo pre mňa znamenal. .:/ brala som ho ako svojho kamaráta no teraz.. určite mu to nechcem povedať.. aj si udržujem odstup aby si to nikto nevšimol.. ale vždy keď ide okolo r
"moralisti" všetci Nešťastie jedného človeka je šťastím pre iných...treba ísť za svojím šťastím! a ak je tá , čo s ňou chodí pre neho tá pravá, nikdy nepodľahne sebaväčšej snahe inej
Ja by som nechcela,aby mi nejaká baba zasahovala do nejakého vzťahu (aj keď sa tomu nedá zabrániť),ale nechcem to ja a asi to nechce ani zvyšok. Vždy si poviem,že baba pred
Ja by som nechcela,aby mi nejaká baba zasahovala do nejakého vzťahu (aj keď sa tomu nedá zabrániť),ale nechcem to ja a asi to nechce ani zvyšok. Vždy si poviem,že baba predo mnou proate mala šťastie a ako sa vraví, nelezem babám do kapusty a podľa mňa by si nemala ani ty. Ak im to nevýde,máš šancu ale búrať mu vzťah v ktorom je (asi) šťastný? Prečo?
Pockaj kym sa rozidu, az potom to s nim skus. Ako uz bolo povedane, burat vztahy je svinstvo. osobne ale nechapm preco sa baby vzdy zaujimaju o zadanych chalanov.
hm..tak viem, ze niekomu rozvracat vztah je svinstvo, o to viac, ked to bol tvoj kamarat ale na druhej strane su aj taki ludia, co si mozu povedat, ze ved v dnesnej dobe najviac prosperuju svine a najust ten vztah poseru...i ked ja by som sa asi nanho vykaslala, resp. aspon snazila sa od neho na isty cas distancovat a kukat po inych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ja by som nechcela,aby mi nejaká baba zasahovala do nejakého vzťahu (aj keď sa tomu nedá zabrániť),ale nechcem to ja a asi to nechce ani zvyšok. Vždy si poviem,že baba pred
Ja by som nechcela,aby mi nejaká baba zasahovala do nejakého vzťahu (aj keď sa tomu nedá zabrániť),ale nechcem to ja a asi to nechce ani zvyšok. Vždy si poviem,že baba predo mnou proate mala šťastie a ako sa vraví, nelezem babám do kapusty a podľa mňa by si nemala ani ty. Ak im to nevýde,máš šancu ale búrať mu vzťah v ktorom je (asi) šťastný? Prečo?
skus sa radsej popozerat po inych