..chodím totiž druhý rok na gympel,nemčinu sa učím už 9 rokov a angličtinu iba druhý...myslíte že by som mala šancu ísť študovať na výšku do Nemecka či Anglicka?
Ahojte,všetci mohla by som sa vás spýtať..chodím totiž druhý rok na gympel,nemčinu sa učím už 9 rokov a angličtinu iba druhý...myslíte že by som mala šancu ísť študovať na výšku do Nemecka či Anglicka?
nie som si teraz ista, ale mozno budes potrebovat kurz aspon na uroven C1 ak chces studovat na vysokej skole ..... na strednej mas na maturite tusim B1 alebo po novom B2 ....ale toto si radsej lizsie over, lebo naozaj nie som si ista
Mozes to urobit nasledovne, chod do anglicka, buz za kamaratmi alebo cez agenturu, akolen sa ti podari. Urcite sa ti podari zamestnat sa v nejakej peknej restauracii, kde ostanes pracovat aj pocas studia, hned ako sa zoznamis s ludmi pomozu ti vybavit si od statu peniaze na studium, ak budes prechadzat, zaplatia ti kazdy semester, je to ako pozicka studentom, s tym, ze vracat anglickemu statu to budes az po skonceni skoly, ked sa zamestnas a zarobis viac ako cca 15000 libier rocne.Vtedy ti to automaticky ztrhnu z platu. Ak zarobis menej tak neplatis. Nikto ta za to nahanat nebude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
odbornu slovnu zasobu mas? normalna streda veeeelmi pochybujem