Ahojte, od konca septembra budem prváčka na UCM v Trnave a mala by som otázku. Tie predmety čo som si vybrala na zápise si mam sama zapísať do aisu alebo to treba až keď sa začne škola a daju mi index? A neviete kedy bude na nete rozvrh?
No ked sa prihlasim do toho aisu tak tam nikde nevidim že dokedy si ich mam zapisať. Kde to tam je napísané? Odbor je etnologia ale divne to je vymyslene, snad si ešte pamätám aké predmety som si to zapísala.
Pokial sa nemýlim tak v prvom ročníku si nezapisuješ ty nič.. až od druhého ročníka si v AIS vyberáš niektoré predmety..neviem ako je to u vás na škole ale u nás je to tak.. Jak na FEI tak na FCHPT STU
Ale zjavne má každá škola na tieto veci vlastný systém... Aj na AIS lebo niektorí majú najskôr zapisovať do AISu a potom prísť na zápis, iní opačne a čo tu čítam tak na STU si zjavne ani všetky predmety do AISu nezapisujú...
Takže otázky na AIS a zapisovanie predmetov je najlepšie klásť spolužiakom, prípadne sa pýtať na študijnom...
Oni by to mali pri zápise všetko hovoriť... Nás vyslovene včera v škole upozorňovala, že ak sme si neurobili predzápis do AISu, tak máme ísť využiť dostupnú počítačovú učebňu, lebo že bez toho nás ona nezapíše...
Som preskúmala ten ais a zistila som ze tam tie predmety mam zapísané ale su červené. Takže teraz neviem či ich mam nejak potvrdiť (ako netusím???) alebo či je to červené preto že sa este skola nezacala ?
na zápise si zapisujete predmety do indexu, potom ich odovzdáte a opať ich dostanete na imatrikuláciách,
a tie predmety máš zapísané. to že je to červené? ani ja neviem prečo je to červené
tiež to mám tak
čo sa týka zapisovania predmetov cez ais - to je dosť komplikované, kopa preklikávania ti to môžem ukázať ale to až potom, ked sa budeš zapisovať do vyššieho ročníka a taak
@14@vesper0066 oni na ucmke s tym aisom celkovo maju dost velke problemy takze nemaju preco zdrbat. kludne si tam zapis tie co si si napisala do indexu a keby nieco vzdy sa to da na studijnom opravit. aj ked za cenu neprijemnych pracovnicok a myslim ze na stranke maju navod. ked kliknes na helpdesk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale zjavne má každá škola na tieto veci vlastný systém... Aj na AIS lebo niektorí majú najskôr zapisovať do AISu a potom prísť na zápis, iní opačne a čo tu čítam tak na STU si zjavne ani všetky predmety do AISu nezapisujú...
Takže otázky na AIS a zapisovanie predmetov je najlepšie klásť spolužiakom, prípadne sa pýtať na študijnom...
a tie predmety máš zapísané. to že je to červené? ani ja neviem prečo je to červené
tiež to mám tak
čo sa týka zapisovania predmetov cez ais - to je dosť komplikované, kopa preklikávania ti to môžem ukázať ale to až potom, ked sa budeš zapisovať do vyššieho ročníka a taak
ak niečo potrebuješ napíš mi TS