@forgotten - som z Trnavskej univerzity, čiže hneď vedľa a môžem Ti povedať niekoľko vecí...
1. Už si bola na zápise? V prípade, že nie, tak sa na to eštte vykašli a štúdijné Ti na zápise povie.
2. Zrejme si prváčka, tak najlepšie je isť na UCM a špeciálne sa na Tvoj problém informovať. My Ti tu síce môžme poradiť, ale len z pohľadu našich Univerzít.
3. Zapisuje sa výhradne na ZS. aj LS. Do indexu si tak zapíšem povinné predmety, ktoré musíš absolvovať, predmety povinné výberové, ktorých je zvyčajne viac a z tých si môžeš vybrať a volitelné predmety, z ktorých si môžeš, ale aj nemusíš vybrať. Tieto všetký predmety si zapíšeš do indexu. Štúdijné Ti tvoj výber potvrdí pečiatkou.
4. Rozvrh pripravuje vo všetkých prípadoch škola. Závisí však od nich ako a kedy ho zverejnia. U nás na TU eštenemáme rozvrh a ako ja našé štúdijné poznám, bude dva dni pred začiatkom školy. U vás môže byť, ale aj nemusí byť v týchto chvilach. Odporúčam Ti pozrieť na netovú stránku UCM.
ivlu: hej, som prváčka...na zápise som už bola. Do indexov sme písali aj zimný aj letný, na AIS som si zatial zapísala predmety na zimný, takže tam dám aj letný teda...no a rozvrh- kamoška z NR si ho robila sama, preto teraz neviem či to tu robí škola alebo nie...na stránke som o tom nič nenašla
zdravim, chcel by som sa opyta,chhodim externe na UKF, a mam taky problem dostat sa do AIS...zadam tych 10cisiel na preukaze ako login, potom moje rodne cislo v tvare xxxxxxxxx bez lomitka, a vyhodi mi to: neznámy login používatela...a ked tch desat cisiel z preukazu dam tak ako su na nom, potom heslo, rodne cislo, vyhodi : chyba pri autentifikacii uzivatela...co s tym treba robit? za radu vopred dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
1. Už si bola na zápise? V prípade, že nie, tak sa na to eštte vykašli a štúdijné Ti na zápise povie.
2. Zrejme si prváčka, tak najlepšie je isť na UCM a špeciálne sa na Tvoj problém informovať. My Ti tu síce môžme poradiť, ale len z pohľadu našich Univerzít.
3. Zapisuje sa výhradne na ZS. aj LS. Do indexu si tak zapíšem povinné predmety, ktoré musíš absolvovať, predmety povinné výberové, ktorých je zvyčajne viac a z tých si môžeš vybrať a volitelné predmety, z ktorých si môžeš, ale aj nemusíš vybrať. Tieto všetký predmety si zapíšeš do indexu. Štúdijné Ti tvoj výber potvrdí pečiatkou.
4. Rozvrh pripravuje vo všetkých prípadoch škola. Závisí však od nich ako a kedy ho zverejnia. U nás na TU eštenemáme rozvrh a ako ja našé štúdijné poznám, bude dva dni pred začiatkom školy. U vás môže byť, ale aj nemusí byť v týchto chvilach. Odporúčam Ti pozrieť na netovú stránku UCM.